Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Dag, lieve Moby
Mijn hond is een sterretje

Auteur

Sabrina Derks

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
16 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Bram en hondje Moby zijn beste vriendjes en Bram is echt helemaal gek op Moby. Samen met hem beleeft Bram de leukste momenten. Totdat Moby ziek wordt en naar de dierenarts gaat. De mama van Bram vertelt dat zijn hondje een sterretje aan de hemel is geworden en elke avond voor het slapengaan, zwaait Bram naar zijn beste vriend. Een verhaal over vriendschap en avonturen, maar ook over afscheid en mooie herinneringen.

Over de auteur

Sabrina Derks woont samen met haar zoon in Amsterdam. Sabrina begon met schrijven, nadat ze opmerkte dat veel ziekenhuisverhalen voor kinderen werden geschreven vanuit het oogpunt van een volwassene in plaats vanuit een kind. De kinderarts van haar zoon zei dat de enige die dat kon veranderen zij zelf was. En dat is ze ook vol overtuiging gaan doen. Haar eerste kinderboeken verschenen in 2011 en in 2015 (uitgegeven door Boekscout) Sabrina kreeg de smaak goed te pakken toen zij merkte hoeveel voldoening en ontspanning zij haalt uit het schrijven en hoopt dat er nog veel meer kinderboeken van haar hand zullen volgen.

Productinformatie

ISBN
9789464033304 / 978-94-640-3330-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
19-06-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
34
Formaat
A5 liggend
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 31
Inkijk pagina 32
Inkijk pagina 33

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Betty op 27-11-2021
Erg mooi en helder geschreven, een boekje waarmee ik samen met mijn kleinzoon kon praten over mijn hondje die vorig jaar is overleden.