Cover voorkant
In de bonen zijn - Het nieuwe leven na een herseninfarct
In de bonen zijn - Het nieuwe leven na een herseninfarct

In de bonen zijn - Het nieuwe leven na een herseninfarct

Ab Kok

Category: Health

€ 17,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In de bonen zijn gaat over het wel een wee van Ab Kok na een herseninfarct. Deze liep hij op terwijl hij in zijn moestuin aan het sjouwen was. Wat aanvankelijk een eenvoudige klus leek te zijn, bleek uiteindelijk grote gevolgen te hebben voor de rest van zijn leven. Een slecht korte termijngeheugen en een beschadigde ruimtelijke oriëntatie waren het gevolg daarvan. Niet alleen zijn geliefde hobby tuinieren veranderde daardoor, maar ook z'n baan in het voortgezet onderwijs. Op een prettige manier vertelt hij wat de gevolgen daarvan zijn voor het hedendaagse leven. Dankzij zijn opgeruimde karakter ervaart hij ondertussen daar ook de voordelen van want vergeten heeft zo nu en dan ook z'n pluspunten, veel oud wordt namelijk weer nieuw!

From the book

De volgende ochtend werk ik wakker en kwam opnieuw in een film terecht waarin ik geen hoofdrol kon en wilde spelen. Er waren heel veel vragen die ik niet kon beantwoorden. Waar ben ik nu? Wat is er achter de deur?
Wat is er überhaupt aan de hand?

About the author

Ab Kok (1955) woont met zijn vriendin in Vogelenzang vlak bij zijn volkstuin waar hij enkele jaren geleden een herseninfarct kreeg. Met een prettige en vlotte schrijfstijl neemt hij je mee in zijn ‘nieuwe wereld’ die zo nu en dan verrassend is.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

In de bonen zijn - Het nieuwe leven na een herseninfarct

Author:

Ab Kok

Category:

Health

Number of pages:

78

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

16-04-2021

ISBN:

978-94-643-1271-3 / 9789464312713

Price:

€ 17,99

Language

Dutch