Cover voorkant
Golfberekeningen in beeld II
Golfberekeningen in beeld II

Golfberekeningen in beeld II

Kees Vermeer

Category: Management

€ 16,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Fascinerend is de uitleg en het in beeld brengen van de golven die een mysterieuze financiële wereld samenvatten. Een wereld waar iedereen van zegt “die wereld is onbegrijpelijk.”
De auteur heeft het weer voor elkaar gekregen om de golf, die tussen 2009 en augustus 2015 tot stand is gekomen, volledig berekenbaar en inzichtelijk te maken. Al het nieuws wordt in de cijfers samengevat, overigens op een simpele en voor iedereen begrijpelijk wijze. De auteur laat u zien dat het nieuws misschien een weging heeft, maar niemand weet welk nieuws de grootste weging heeft om de beurs te doen dalen in een stijging of te doen stijgen in een daling.
De uitleg in dit boekje gaat verder dan de uitleg in het boek ‘Golfberekeningen in beeld,’ omdat er aan het berekenen van golven vuistregels verbonden zijn; welke golf komt tot stand met welk fibonaccigetal.
Naast de vuistregels zijn er ook conclusies in het boek opgenomen, die bepaalde bewegingen ontrafelen.
Er zijn theoretische regels opgesteld en aan de hand van deze regels zijn alle golven helder en duidelijk in beeld gebracht. Een vergelijking van indexen laat zien dat de theorie ook te gebruiken is op andere indexen. De uitleg in dit boek is op zich te gebruiken, maar in combinatie met het boek ‘Golfberekeningen in beeld,’ heb je in feite alles in huis om de golfbewegingen, de tijd en de vorm van indexen en aandelen te volgen.

Zeker een aanrader voor degene die zijn of haar beleggingen wil verbeteren!

From the book

Golfbewegingen in aandelen, indexen, fondsen en ga zo maar door, gaan altijd door. Ze stoppen niet. Het leuke van het berekenen van de golven is dat, als je de smaak eenmaal te pakken hebt, het berekenen van de money waves je niet meer loslaat.
Je krijgt steeds meer vertrouwen in wat je berekent, omdat het gewoon werkt. Tevens kun je de berekeningen gebruiken om je beleggingen te verbeteren en je ontdekt zo ook, omdat het berekenen in feite analyseren is, dat er veel meer mogelijkheden zijn dan alleen maar indexen berekenen.
Bereken eens de procentuele stijgingen van topaandelen, om er de conclusie aan te kunnen verbinden of zij inderdaad de beste aandelen zijn om in te beleggen. Je weet dat topaandelen vaak in trek zijn, omdat ze naast het rendement van een koersstijging ook nog dividend uitkeren in de vorm van rente of stockdividend. Maar is zo’n aandeel wel beweeglijk genoeg!

Breng eens procentueel in kaart welke aandelen van de AEX bijvoorbeeld het meest beweeglijk zijn door het jaar heen. Welke conclusie kun je hieraan verbinden?
Allemaal leuke uitdagingen als je geïnteresseerd bent in het berekenen van aandelen, indexen, fondsen etc.

About the author

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Golfberekeningen in beeld II

Author:

Kees Vermeer

Category:

Management

Number of pages:

38

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A4

Release date:

06-01-2021

ISBN:

978-94-643-1908-8 / 9789464319088

Price:

€ 16,99

Language

Dutch