Het kan ons allemaal gebeuren - Een hartstilstand en Bijna Dood Ervaring veranderde mijn leven

Catja de Rijk

Category: Biographies
  • (2)

€ 19,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In dit boek vertelt Catja over haar hartstilstand met als gevolg een indrukwekkende Bijna Dood Ervaring (BDE). Deze gebeurtenis heeft haar leven op een positieve manier veranderd en verrijkt met een versterkte hooggevoeligheid en de ontwikkeling van een spirituele gave. Zij wil dat het ervaren van een BDE bespreekbaar wordt gemaakt omdat er wereldwijd nog teveel mensen zijn die een BDE doormaken en denken dat zij gek geworden zijn. Zij helpt mensen om te leven in die onvoorwaardelijke liefde die Catja tijdens haar BDE heeft ervaren. Catja beschouwt haar BDE als het allermooiste cadeau wat zij ooit heeft mogen ontvangen.

From the book

Mijn lichaam kroop in elkaar, er gebeurde een aantal dingen tegelijk. Voor mijn gevoel gingen alle alarmbellen af die maar af konden gaan op de operatiekamer. Ook heb ik de paniek gezien en gevoeld bij het verplegend personeel en ook bij de arts. Iedereen kwam in beweging. Ikzelf kon niets meer doen dan alles laten gebeuren. Ik voelde een extreme pijn op mijn borst die ik nog nooit zo erg had ervaren, ik merkte ook dat de kracht uit mijn benen en armen wegvloeide. Het begon via mijn tenen en kroop omhoog tot ik totaal het gevoel kwijt was in mijn benen. Direct daarna begon de kracht vanuit mijn vingers en handen weg te trekken, zo uit mijn armen en ook uit mijn bovenlichaam. De pijn op mijn borst verdween en er kwam een ongelooflijke mooie rust over mij heen. Ik was niet in paniek en voelde een totale overgave en rust. Dit was een fijn gevoel en ik dacht; dit was het dan, het is goed zo. Dit waren mijn laatste gedachten. Later heb ik het zo bizar gevonden dat ik op dat moment niet aan mijn dierbaren heb gedacht. Er was alleen maar een ongelooflijke rust om mij heen. Natuurlijk had ik hier wel eens over nagedacht. Dan vroeg ik mijzelf af: Hoe zal het moment zijn als ik overga naar die andere wereld? Nou, door deze ervaring heb ik hier antwoord op gekregen. Heel kort, die heftige pijn op mijn borst was pijnlijk. Maar het heerlijke gevoel wat ik heb mogen ervaren tijdens het moment dat alle kracht uit mijn lichaam trok, blijft mij ontzettend bij en maakt dat ik totaal geen angst meer heb voor de dood.

About the author

Catja de Rijk woont in Kudelstaart, is getrouwd met Ruud en heeft twee zonen. Sinds 2019 is zij de trotse oma van drie kleinkinderen. Een hartstilstand met Bijna Dood Ervaring (BDE) is een grote verandering geweest in het leven van Catja. Haar BDE is het allermooiste geschenk wat zij ooit heeft mogen ontvangen. De indrukwekkende rust en onvoorwaardelijke liefde die zij heeft ervaren in de welbekende kleurrijke tunnel is groots. Haar hooggevoeligheid en spirituele gave is hierdoor enorm versterkt. Inmiddels helpt ze mensen als spiritueel coach en leeft ze in die onvoorwaardelijk grootse liefde die zij heeft mogen ervaren voordat zij werd gereanimeerd. Dit is de taak waarvoor ze is teruggestuurd; het overbrengen van die liefde.

Reviews

2021-09-08 19:34:20 | By: Monte Magda | Rating:
Met heel veel verwondering heb ik dit boek gelezen. Ik bewonder de kracht en moed van deze vrouw, hoe zij telkens weer de kracht vind om door te zetten. Ondanks haar vele medische problemen, blijft ze gelukkig . Haar echtgenoot is voor haar een grote steun die omringt haar met veel liefde samen met haar twee zonen . Heel aangrijpend is hoe zij haar BDE ondergaat en alle gevolgen die daaruit vloeien intens beleeft. Dit boek heeft bij mij een diepe indruk gemaakt. Iedereen zou dit moeten lezen .

2021-08-16 22:26:12 | By: Françoise Vanhooff | Rating:
Een aangrijpend verhaal over hoe zij ondanks alle ernstige gezondheidsproblemen telkens de mentale kracht vindt om weer uit die diepe put te krabbelen! Dit is ook deels te danken aan de liefdevolle steun van haar familie! Uiteindelijk gaat het niet alleen over de BDE en de gevolgen ervan, het is ook een levensles! Ik heb het in 2 dagen gelezen! Het leest heel vlot. Het verhaal bijft nog lang nazinderen. Dankjewel Catja! Je bent een voorbeeld voor velen! Een aanrader!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het kan ons allemaal gebeuren - Een hartstilstand en Bijna Dood Ervaring veranderde mijn leven

Author:

Catja de Rijk

Category:

Biographies

Number of pages:

162

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

18-06-2021

ISBN:

978-94-643-1496-0 / 9789464314960

Price:

€ 19,99

Language

Dutch

Rating:

  • (2)