Nero en de magische vuurbal - Kinderen leren omgaan met boosheid

Ann Braeckman

Category: Picture books

€ 15,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Nero is een prachtige, witte kater die geboren wordt in het huisje van Louise. Als hij groot en sterk genoeg is om de wijde wereld in te trekken, komt hij bij juffrouw Roos terecht. Juffrouw Roos en Nero zijn gek op elkaar, op één ding na... Nero en de magische vuurbal is een spannend en boeiend verhaal dat je onderdompelt in een fantasiewereld en kinderen leert omgaan met boosheid en woede.

From the book

Nero en juffrouw Roos waren gek op elkaar. Dat was ook geen wonder. Nero was niet alleen een sterke, maar ook een prachtige, sneeuwwitte kater met een langharig vachtje, dat aanvoelde als de allerzachtste zijde. Hij kreeg elke dag zijn kippenmaaltijd en kon slapen in een speciaal voor hem gekocht poezenkasteeltje met drie kamertjes, met zachte kussentjes. En als klap op de vuurpijl, stond er naast zijn huisje een witte ring, met daarin een groen ‘balletje’. Alles verliep vlot tot op een dag....


About the author

Ann Braeckman, mama van drie kinderen, woont met haar gezin en drie poezen in Ertvelde. Ze geeft al jaren les in het plaatselijk schooltje VBS Ertvelde. Na jaren voor de klas te staan, is Ann toe aan een nieuwe uitdaging. Haar liefde voor het schrijven en kinderen te stimuleren om te lezen, bracht haar op het idee om zelf een boek te schrijven. De kinderen in de klas werden meegenomen in het avontuur, wat voor beiden een hele belevenis was.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Nero en de magische vuurbal - Kinderen leren omgaan met boosheid

Author:

Ann Braeckman

Category:

Picture books

Number of pages:

30

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A4

Release date:

08-10-2021

ISBN:

978-94-643-1851-7 / 9789464318517

Price:

€ 15,99

Language

Dutch