Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Nero en de magische vuurbal
Kinderen leren omgaan met boosheid

Auteur

Ann Braeckman

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Nero is een prachtige, witte kater die geboren wordt in het huisje van Louise. Als hij groot en sterk genoeg is om de wijde wereld in te trekken, komt hij bij juffrouw Roos terecht. Juffrouw Roos en Nero zijn gek op elkaar, op één ding na... Nero en de magische vuurbal is een spannend en boeiend verhaal dat je onderdompelt in een fantasiewereld en kinderen leert omgaan met boosheid en woede.

Over de auteur

Ann Braeckman, mama van drie kinderen, woont met haar gezin en drie poezen in Ertvelde. Ze geeft al jaren les in het plaatselijk schooltje VBS Ertvelde. Na jaren voor de klas te staan, is Ann toe aan een nieuwe uitdaging. Haar liefde voor het schrijven en kinderen te stimuleren om te lezen, bracht haar op het idee om zelf een boek te schrijven. De kinderen in de klas werden meegenomen in het avontuur, wat voor beiden een hele belevenis was.

Productinformatie

ISBN
9789464318517 / 978-94-643-1851-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
08-10-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
30
Formaat
A4
Illustraties
Ja

Inkijk

Nero en juffrouw Roos waren gek op elkaar. Dat was ook geen wonder. Nero was niet alleen een sterke, maar ook een prachtige, sneeuwwitte kater met een langharig vachtje, dat aanvoelde als de allerzachtste zijde. Hij kreeg elke dag zijn kippenmaaltijd en kon slapen in een speciaal voor hem gekocht poezenkasteeltje met drie kamertjes, met zachte kussentjes. En als klap op de vuurpijl, stond er naast zijn huisje een witte ring, met daarin een groen ‘balletje’. Alles verliep vlot tot op een dag….


Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek