Cover voorkant
Bakken voor zondag - Inzichtelijke recepten voor zoete heerlijkheden
Bakken voor zondag - Inzichtelijke recepten voor zoete heerlijkheden

Bakken voor zondag - Inzichtelijke recepten voor zoete heerlijkheden

Ben Zijl

Category: Cookbooks

€ 25,50

Free shipping

Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wil je bakken met plezier?
Dan wil je uiteraard ook een mooi product uit de oven halen. Dit betekent dat je moet weten wat de grondstoffen doen, hoe ze moeten worden verwerkt en welke producten met goed resultaat te combineren zijn. De recepten in dit boek geven daar inzicht in en leren u om op niveau te bakken. De resultaten zullen uw gasten, wat betreft smaak en uitstraling, verrukt doen zijn.

From the book

Sinds enkele jaren ben ik echter bijna dagelijks in de keuken te vinden. Niet om te bakken voor zondag maar om te bakken, samen met jongeren die ik begeleid. Als therapeut begeleid ik voornamelijk jongeren met autisme. Met hen kook of bak ik dan meestal iets lekkers en ondertussen voeren we gesprekken. Al werkend aan de cake of taart lukken de gesprekken met hen namelijk beter dan wanneer je tegenover elkaar zit. Het samen met hen bakken gaf en geeft mij zoveel plezier dat ik diverse cursussen patisserie heb gevolgd. Er ging een wereld voor mij open. Een wereld waarin je volgens mij nooit raakt uitgeleerd. Ik had het voorrecht dat ik cursussen kon volgen bij een aantal bekende patissiers; echte vakmensen die niet snel tevreden zijn en tal van tips gaven.

About the author

Ben Zijl (1948) begon na zijn vervroegde pensionering een eigen praktijk als GGZ-Agoog. Hij behandelt en begeleidt ondermeer jongeren met autisme. Ben ontdekte dat de gesprekken met hen beter gaan als ze samen bezig zijn. Daarom begon hij met hen te bakken. Niet alleen zijn cliënten vinden het leuk; zelf kreeg hij ook de smaak te pakken. Dit had tot gevolg dat Ben steeds meer ging streven naar perfecte kwaliteit. Daarom volgde hij een aantal cursussen bij ondermeer PMT, Robèrt van Beckhoven en Bakery Institute.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Bakken voor zondag - Inzichtelijke recepten voor zoete heerlijkheden

Author:

Ben Zijl

Category:

Cookbooks

Number of pages:

146

Illustrated:

Yes

Format/size:

Hardcover 16 x 24 cm

Release date:

16-07-2021

ISBN:

978-94-643-1588-2 / 9789464315882

Price:

€ 25,50

Language

Dutch