Het Dromenboek

Zeycan Özmen

Category: Children books

€ 17,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dit boek is gemaakt met als doel om Unicef kinderen te helpen. Het Dromenboek zit vol met dromen van kinderen. Met angst naar blijdschap met waargebeurde dromen.

From the book

De Droom van Akram Ik wil een superheld worden omdat ik dan kan redden. Bijvoorbeeld als er vuur is of als iemand in een flat in vuur is.

About the author

Zeycan Ozmen is geboren op 22 augustus 1981 in Kayseri te Turkije. Zij is het middelste kind van een familie met drie kinderen. Zij heeft de basisschool en de middelbare school in Kayseri afgerond. In 2000 is zij naar Nederland gekomen. Zeycan woont al 21 jaar in Oudenbosch en spreekt voldoende Nederlands. In Nederland heeft zij fotografiecursussen gevolgd voor bruiloften, baby en zwangerschappen, familieportretten en natuur. Verder heeft zij nog cursussen gevolgd voor het gebruik van MacBook, Photoshop, heeft ze diverse certificaten gehaald en is als professioneel met fotografie begonnen. Haar inspiratie kwam op bij een Tedx bijeenkomst van professor Selcuk Sirin. Hij geeft les in gedragswetenschappen en statistieken. In zijn gesprek had hij het over dromen. Vooral het gedeelte waar hij over kinderen sprak raakte haar diep. Zo kwam ze op het idee.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het Dromenboek

Author:

Zeycan Özmen

Category:

Children books

Number of pages:

76

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

26-11-2021

ISBN:

978-94-645-0096-7 / 9789464500967

Price:

€ 17,50

Language

Dutch