Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Het Dromenboek

Auteur

Zeycan Özmen

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Dit boek is gemaakt met als doel om Unicef kinderen te helpen. Het Dromenboek zit vol met dromen van kinderen. Met angst naar blijdschap met waargebeurde dromen.

Over de auteur

Zeycan Ozmen is geboren op 22 augustus 1981 in Kayseri te Turkije. Zij is het middelste kind van een familie met drie kinderen. Zij heeft de basisschool en de middelbare school in Kayseri afgerond. In 2000 is zij naar Nederland gekomen. Zeycan woont al 21 jaar in Oudenbosch en spreekt voldoende Nederlands. In Nederland heeft zij fotografiecursussen gevolgd voor bruiloften, baby en zwangerschappen, familieportretten en natuur. Verder heeft zij nog cursussen gevolgd voor het gebruik van MacBook, Photoshop, heeft ze diverse certificaten gehaald en is als professioneel met fotografie begonnen. Haar inspiratie kwam op bij een Tedx bijeenkomst van professor Selcuk Sirin. Hij geeft les in gedragswetenschappen en statistieken. In zijn gesprek had hij het over dromen. Vooral het gedeelte waar hij over kinderen sprak raakte haar diep. Zo kwam ze op het idee.

Productinformatie

ISBN
9789464500967 / 978-94-645-0096-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
26-11-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
76
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

De Droom van Akram Ik wil een superheld worden omdat ik dan kan redden. Bijvoorbeeld als er vuur is of als iemand in een flat in vuur is.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek