Cover voorkant
Rob Hoekschop - Op weg naar de toekomst
Rob Hoekschop - Op weg naar de toekomst

Rob Hoekschop - Op weg naar de toekomst

Rick Ardesch


€ 16,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

‘Rob Hoekschop - Op weg naar de toekomst’ laat ons via Rob Hoekschop en zijn gezin zien wat de toekomst allemaal in petto heeft, na zijn leven als amateurvoetballer. Het verhaal geeft ervaringen binnen het amateurvoetbal, van lokale clubs tot aan Qatar en geeft ook, op weloverwogen wijze, een visie over de toekomst van het amateurvoetbal en het voetbal in het algemeen. Hoe ziet de toekomst van hem, zijn gezin en het voetbal er uit? Laat je verrassen op deze bijzondere reis, op weg naar de toekomst!

From the book

Maar goed, nu het laatste gedeelte voor mij. Het interview met Yasmin. Dit zou plaatsvinden in een andere studio, direct aan het strand en daarom werd ik opgehaald door een speciale auto. In een zeer intieme studio nam ik plaats en merkte ik dat er niemand bij was. Yasmin stelde me op mijn gemak en begon een gesprek over hoe ik de wedstrijd beleefd had. Het gesprek verliep heel ontspannen en het duurde ongeveer een half uur. Ze sloot het interview af en de ether ging uit. Ik stond op om weg te gaan en liep richting het strand. Yasmin liep met me mee het strand op en we liepen richting de auto. Het was broeierig warm op het zand. Plots draaide ze me naar zich toe en drukte ze haar lippen vol op mijn mond. Als in een draaikolk van kolkend zand, werd ik meegetrokken in haar zoen en ik gaf me er ook nog eens volledig aan over. Wat gebeurde me nu? Het leven van Yasmin lag onder een vergrootglas hier in Qatar. Alles van haar werd breed uitgemeten. Ik was echt compleet overdonderd en ze nam op deze manier afscheid van mij. ‘I’m sorry,’ zei ze nog. In de auto was de chauffeur druk bezig met zijn telefoon. Zou hij iets gezien hebben? Ik reed als verdoofd terug naar het gastenverblijf. Ik kon niet anders dan Nel op de hoogte brengen van wat er zojuist gebeurd was en dat deed ik dus ook. Nel was op z’n zachtst gezegd, “not amused”. De volgende dag zouden we na een perfecte week vertrekken en nu moet het op deze manier eindigen, onvoorstelbaar! Die avond werd er geen woord meer gezegd en al zwijgend werden de koffers gepakt voor vertrek.

About the author

Rick Ardesch (1974) woont samen met zijn vrouw, zoon en dochter in Enschede. Hij is docent in het speciaal onderwijs en tevens eigenaar van www.studentquest.nl, waar hij jongeren helpt met vragen over beroepen. Tevens is hij groepsbeheerder van het ‘Ministerie van Liefde en Waardering’ op LinkedIn en Facebook, waar hij aandacht vraagt voor het positieve nieuws in de wereld. Tevens is hij bezig met de Rob Hoekschop column op Facebook, waar hij interviews met regionale voetbalamateurs weergeeft. Zijn grootste passies zijn voetbal en schrijven. Hij heeft naast dit boek, drie boeken geschreven. Het Ministerie van Liefde en Waardering: ‘If you can’t see the sun, be the sun!’ (Gedichtenbundel uit 2017) en ‘Rob Hoekschop De biografie van een voetbalamateur.’ Deze verscheen in 2019 en werd bekroond met BoekGoud in de categorie sport en spel. ‘Balkunstenaars’ verscheen in 2020 en hierin staan de gebundelde columns van voormalige giganten uit het Twentse amateurvoetbal.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Rob Hoekschop - Op weg naar de toekomst

Author:

Rick Ardesch

Category:

Sports and Games

Number of pages:

64

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

08-10-2021

ISBN:

978-94-643-1854-8 / 9789464318548

Price:

€ 16,99

Language

Dutch