Cover voorkant
Opname of laatste oordeel
Opname of laatste oordeel

Opname of laatste oordeel

Age ten Napel

Category: Religion

€ 17,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Om met de deur in huis te vallen een klein stukje uit de inleiding: “In dit boek wil ik proberen de opname zo goed mogelijk en eerlijk weer te geven, ik doe dit in het eerste hoofdstuk. In het tweede hoofdstuk wil ik ingaan op de positie van het volk Israël nu, daarna de eindtijd profetie in Dan.9 en in Mt. 24. In het derde hoofdstuk. geeft ik een samenvatting van het boek Openbaring, de tijdteksten in het boek Openbaring. met daarbij uitleg van Opb.6. 7. 11. 12.17, 19. 21-22,5 en tenslotte 20. Het vierde hoofdstuk wil proberen duidelijk te maken dat profetie uit het OT in het NT niet altijd letterlijk wordt vervuld. Ook worden Bijbelverzen behandeld die de opname promoten. Het laatste en vijfde hoofdstuk is een evaluatie en de conclusie, daar hebt u recht op. Een eigen standpunt wordt tenslotte als afsluiting, voorgelegd.” Wanneer u het boek, “Het Duizendjarig rijk kent, zijn veel van de onderwerpen in dit boek bekend, maar is er ook veel behandelde stof verdwenen. Opzettelijk verdwenen. Dit boek wil zich richten op lezers die iets willen leren over de leer van de laatste dingen zonder de theologische ballast. Neem en lees want de Here komt spoedig.

From the book

Nu volgt een verantwoording, waarom schrijver dezes geloofd dat er geen opname is voor een grote verdrukking en waarom wij allen voor de rechterstoel van Christus staan, met een opstandingslichaam, dat onze eeuwige bestemming al laat zien. Het was niet makkelijk dit boek te schrijven. Veel gelovige broeders en zusters, staan achter de leer van de zeven bedelingen en geloven van harte in de opname voor een toekomstige grote verdrukking. De schrijver van dit boek echter niet meer. Dat is niet uit haat, noch uit het feit dat het leuk om gelijk te krijgen, nee het enige dat de schrijver drijft/heeft gedreven is, in na een onderzoek van jaren, te begrijpen wat de Schrift wil zeggen. In een boek: "Het Duizendjarig Rijk" Boekscout Soest 2021 is de uitkomst van dit onderzoek verwoord. Het boekje dat u nu in handen hebt, mag worden gezien als een zeer korte samenvatting! Een paar zaken mogen nog worden aangeraakt.

About the author

Drs A. ten Napel (Urk 1950) woont in Joure en is 71 jaar oud. Drs. A, ten Napel is predikant geweest in de NGK en in de Evangelische gemeente “De Brug”in Joure van 1987- begin 2000.
Ook dit boek gaat over de 2e komst van Christus (evenals het boek “Het Duizendjarig Rijk.”
Het boek volgt op het zojuist genoemde boek. Het is geeft een meer eenvoudiger beschrijving van dezelfde onderwerpen.


ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Opname of laatste oordeel

Author:

Age ten Napel

Category:

Religion

Number of pages:

90

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

08-10-2021

ISBN:

978-94-643-1859-3 / 9789464318593

Price:

€ 17,99

Language

Dutch