Twee broertjes met één missie & Mijn kleine grote broer - Hé superheld, wat zou jij doen met jouw superkrachten?

Liu, Dylan en Colin

Category: Children books
  • (4)

€ 16,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Twee broertjes ontdekken dat ze superkrachten hebben. Op een dag is de school gesloten, de broertjes gaan op onderzoek uit . Als ze erachter komen dat de school wordt gesaboteerd hebben ze samen een missie.

Ook tijdens het spelen komen de broers soms voor moeilijkheden staan. Grote broer maakt per ongeluk een toverdrank. Hij is zo klein geworden dat hij in de borstzak van kleine broer past. Gaat dit ooit nog goedkomen?

From the book

Als ik blijf staan en hij ziet me, zou hij mij oppakken alsof ik een knikker ben! Ik wil naar mijn broer toe rennen zodat mijn broer op mijn schouder kan gaan zitten. Dan kunnen we hier snel weg. Opeens vraagt hij mij telepathisch: ‘We gaan toch niet wegrennen, hè?’
‘Waarom niet?’ denk ik terug.
‘Dit kan toch niet alles zijn wat een reus groot maakt? Er moet iets anders zijn!’ denkt hij paniekerig naar mij.

Net op dat moment hoor ik: ‘Ik ruik kinderen!’ De reus staat op. De stoel schuift weg. Ik kan net op tijd wegspringen voordat de andere stoelpoot mij raakt. Ik kan geen Freeze doen en wegrennen tegelijk!

En dan sta ik oog in oog met de reus. Ik ren met mijn topsnelheid weg. Maar de reus maakt zulke grote stappen dat hij zo bij mij is. Ik moet zigzaggend rennen! Dan weet de reus niet waar ik heenga. Ik weet eigenlijk ook niet goed waar ik heen moet rennen. Ik kan mijn broer toch niet achterlaten? Maar mijn broer moedigt mij alleen maar aan: ‘Rennen, broertje! Maak je over mij geen zorgen!’

Dus ik ren. Nog sneller dan ik normaal doe. Eerst naar rechts, dan links, dan weer rechts en dan draai ik mij om en loop tussen zijn benen door. Net op dat moment doet mijn broer zijn handen naar voren en maakt de vloer nat.
De reus is zo hard bezig naar mij te zoeken dat hij het water niet ziet. Hij probeert zich om te draaien en glijdt uit. Met een harde knal landt hij op de vloer. Zou donder en bliksem veroorzaakt worden door vallende reuzen?

Veel tijd om hierover na te denken heb ik niet. Ik zie een kier in een muur en kruip erin. De reus kan er niet bij. Misschien ben ik hier wel veilig. Hier kan ik even op adem komen. Mijn hart bonkt zo hard dat ik denk dat zelfs Jacob mij horen kan.

About the authors

Dylan en Colin Liu zijn twee broers uit Almere. Ook in het echt bezitten ze superkrachten: superlief, super creatief en superleuk. Ze zijn de beste vrienden van elkaar. Beide jongens houden van lezen. Toen Dylan in groep zes zat kwam hij daarom op het idee om een boek te schrijven, natuurlijk hielp Colin mee. Niet lang daarna kreeg Colin het idee voor hun tweede boek en mocht Dylan hem daarbij helpen. Met de superinzet van de twee broertjes en een beetje van mama is het hen gelukt de verhalen gebundeld uit te geven. Missie volbracht!

Reviews

2021-12-30 00:46:00 | By: TMan | Rating:
2 leuke verhaaltjes in 1
bundel.
Het is spannend en grappig en met leuke plaatjes.

Een aanrader als (voor)leesboek

2021-12-23 13:20:53 | By: Jo Bovens | Rating:
Mijn vrouw en ik vonden het een leuk boek en hebben het gekocht als Kerstcadeau voor onze 7-jarige kleinzoon.


2021-12-23 13:40:58 | By: WYMok | Rating:
Wat leuk geschreven en het is al een favoriete boek van de kinderen. Een aanrader!

2021-12-14 12:48:09 | By: Rsvdark | Rating:
Heel goed boek! Het zijn twee verhalen in een boek, en het is een aanrader



Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Twee broertjes met één missie & Mijn kleine grote broer - Hé superheld, wat zou jij doen met jouw superkrachten?

Authors:

Liu, Dylan en Colin

Category:

Children books

Number of pages:

74

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

10-12-2021

ISBN:

978-94-645-0156-8 / 9789464501568

Price:

€ 16,99

Language

Dutch

Rating:

  • (4)