Cover voorkant
Floor en Kate - Goed zoals je bent
Floor en Kate - Goed zoals je bent

Floor en Kate - Goed zoals je bent

Marloes Boon (auteur) en Marlous van Groenestein (illustrator)

Category: Picture books

€ 16,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Floor is een poes en Kate is haar baasje. Ze zijn beste vriendjes. Ze kleuren samen, slapen samen en kijken samen televisie. Eigenlijk zijn ze altijd met z’n tweeën! Totdat op een dag...

Floor en Kate is een vrolijk kinderboek dat laat zien dat je precies goed bent zoals je bent. Je hoeft niks aan jezelf te veranderen. Op de achterkant van Floor en Kate vind je een QR-code voor de interactieve app die bij dit prachtige prentenboek hoort!

From the book

Floor bekijkt zichzelf in de spiegel. Ze zwiept boos met haar staart en likt haar glitterloze, saaie, zwarte vacht. “Waarom ben ik niet blauw met glitters? Waarom heb ik geen roze hoorn op mijn hoofd?” Opeens twinkelen Floors grote groene ogen. “Ik heb een idee!”

About the authors

Biografie auteur: Marloes Boon is van jongs af aan geïnteresseerd in het schrijven van gedichtjes, verhaaltjes en liedjes. In het dagelijks leven is Marloes werkzaam als logopedist en is dus veel bezig met taal en communicatie. Ook is ze moeder van twee jonge kinderen. Kenmerkend aan de schrijfstijl van Marloes is dat zij zich goed kan inleven in het jonge kind en veel humor gebruikt. "Floor en Kate" is het eerste boek dat ze heeft geschreven. Biografie illustrator: Marlous is een bruisende illustrator die gek is op mooie verhalen en betoverende vormgeving. In het dagelijks leven is ze moeder en gek op vintage spulletjes. Illustreren is haar passie en mag graag veel kleuren gebruiken in haar werk. Dit is het eerste kinderboek dat Marlous heeft geïllustreerd. Dat maakt haar bijdrage voor dit boek extra speciaal.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Floor en Kate - Goed zoals je bent

Authors:

Marloes Boon (auteur) en Marlous van Groenestein (illustrator)

Category:

Picture books

Number of pages:

30

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

01-04-2022

ISBN:

978-94-645-0441-5 / 9789464504415

Price:

€ 16,99

Language

Dutch