Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Floor en Kate
Goed zoals je bent

Auteur

Marloes Boon (auteur) en Marlous van Groenestein (illustrator)

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Floor is een poes en Kate is haar baasje. Ze zijn beste vriendjes. Ze kleuren samen, slapen samen en kijken samen televisie. Eigenlijk zijn ze altijd met z’n tweeën! Totdat op een dag…

Floor en Kate is een vrolijk kinderboek dat laat zien dat je precies goed bent zoals je bent. Je hoeft niks aan jezelf te veranderen. Op de achterkant van Floor en Kate vind je een QR-code voor de interactieve app die bij dit prachtige prentenboek hoort!

Over de auteur

Biografie auteur: Marloes Boon is van jongs af aan geïnteresseerd in het schrijven van gedichtjes, verhaaltjes en liedjes. In het dagelijks leven is Marloes werkzaam als logopedist en is dus veel bezig met taal en communicatie. Ook is ze moeder van twee jonge kinderen. Kenmerkend aan de schrijfstijl van Marloes is dat zij zich goed kan inleven in het jonge kind en veel humor gebruikt. "Floor en Kate" is het eerste boek dat ze heeft geschreven. Biografie illustrator: Marlous is een bruisende illustrator die gek is op mooie verhalen en betoverende vormgeving. In het dagelijks leven is ze moeder en gek op vintage spulletjes. Illustreren is haar passie en mag graag veel kleuren gebruiken in haar werk. Dit is het eerste kinderboek dat Marlous heeft geïllustreerd. Dat maakt haar bijdrage voor dit boek extra speciaal.

Productinformatie

ISBN
9789464504415 / 978-94-645-0441-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
01-04-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
30
Formaat
20 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Floor bekijkt zichzelf in de spiegel. Ze zwiept boos met haar staart en likt haar glitterloze, saaie, zwarte vacht. “Waarom ben ik niet blauw met glitters? Waarom heb ik geen roze hoorn op mijn hoofd?” Opeens twinkelen Floors grote groene ogen. “Ik heb een idee!”

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek