Het erfgoed - Het verdriet van de dames Cohen

Ellen Kerkvliet-Ineke

Category: Novels
  • (1)

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het erfgoed. Het verdriet van de dames Cohen. De drie dames Jacobien, Catrien en Josefien krijgen stuk voor stuk te maken met een zware periode in hun leven. Zij worden behoorlijk op de proef gesteld. Elk van hen is een sterke vrouw die probeert haar rug recht te houden. Maar ondanks dat, zakt de moed hun regelmatig in de schoenen.

From the book

Nog voordat ze aan tafel ging zitten, bedacht ze, dat er nog een stapeltje post op het halvemaan kastje in de gang lag. Die post kon ze gelijk onder het eten wel even opmaken en doorlezen. Om de beurt maakte ze met een briefopener de enveloppe open. Er was een nota van het waterschap en een afschrift van de bank. Ze zag dat op de laatste brief die ze pakte een Ierse postzegel recht bovenaan de enveloppe was geplakt. Verbaasd keek ze op de achterkant om te zien of er misschien een afzender op stond. Met een rood stempel stond er een of andere naam van een notariskantoor. Met de briefopener maakte ze de enveloppe open en haalde de brief eruit. In de brief werd haar vriendelijk verzocht om een afspraak met de notaris te maken.

About the author

Ellen Kerkvliet-Ineke woont in Haarlem. Zij is getrouwd en moeder van drie kinderen en grootmoeder van een kleinzoon. Zij is HBO geschoold. Eerder schreef zij de boeken Moet ik gaan rouwen of Mag ik gaan leven en Zoektocht op vele vlakken.

Reviews

2022-02-07 10:29:24 | By: Ron Hameetman | Rating:
Het nieuwste boek van Ellen Kerkvliet-Ineke is een vlot lezend boek, vind ik, met een mooie cover en een stevige, heldere lettersoort. Er is goed zorg aan besteed. Het boek behelst, merk ik, in feite het ´´samensmelten´´ van drie aparte verhalenlijnen tot een 1 plot, welke pas aan het eind van het boek helemaal duidelijk wordt. Een gewaagde keuze waarin de schrijfster veel personages uit elkaar moet houden, maar Ellen slaagt er toch goed in. Kortom; Een zeer intermenselijk en erg openhartig boek.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het erfgoed - Het verdriet van de dames Cohen

Author:

Ellen Kerkvliet-Ineke

Category:

Novels

Number of pages:

176

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

14-01-2022

ISBN:

978-94-645-0244-2 / 9789464502442

Price:

€ 20,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)