Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Moet ik gaan rouwen of mag ik gaan leven?
Euthanasie

Auteur

Ellen Kerkvliet-Ineke

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Amsterdam, de jaren zeventig van de twintigste eeuw. Een gezin met vier dochters lijkt voor de buitenwereld een doorsnee gezin, maar twee overlijdens en een familiegeheim geven het verhaal een andere wending met een belangrijke boodschap voor alle lezers.

Over de auteur

Ellen Kerkvliet-Ineke is geboren op 23 juli 1958 in Haarlem. Zij is getrouwd en heeft drie volwassen kinderen en een kleinkind. Zij is afgestudeerd aan de hbo in voedingskunde, kruidengeneeskunde, bach-bloesemtherapie en aromatherapie. Haar hobby’s zijn tuinieren, lezen over mode, wonen, interieurs en architectuur.

Productinformatie

ISBN
9789402247770 / 978-94-022-4777-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
28-09-2018
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
178
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Ook koesterden ze warme herinneringen aan de vele keren dat ze bij de zus van hun vader hadden gelogeerd. Vooral toen ze heel klein waren. Wat de precieze reden was geweest, waarom ze daar toen vaak en lang logeerden, wisten ze geen van beiden. Wel wisten ze dat ze het erg plezierig hadden gehad. Elke dag deden ze met hun tante wel een spelletje. ’s Middags mochten ze mee naar het park, waar ze met warm weer altijd getrakteerd werden op een ijsje. Ook het voorlezen voor het slapen gaan vonden ze erg spannend.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Geschreven door liesbeth de l'Orme op 09-10-2018
moet ik gaan rouwen of mag ik gaan leven is een indrukwekkend verhaal, wat je als lezer gelijk uit wilt lezen, dus meeslepend en spannend tegelijk met een boodschap.
Voor ieder leesbaar met fijne hoofdstukken.door Ron Hameetman op 12-10-2018
Ik kan mij aansluiten bij Liesbeth d'Orme. Ook ik heb het boek inmiddels uitgelezen. Geeft een heel mooi tijdsbeeld van toen. Fraaie wendingen in de verhalenlijnen en zuiver beschreven menselijke karakters met boeiende dialogen. Het maakt inzichtelijk hoe mensen zo vaak redeloos diametraal tegenover elkaar kunnen staan, als hoger geplaatste belangen de verhoudingen gaan doorkruisen.

Afgunst, jaloezie, mis-communicatie, schaamtecultuur, vooroordelen, zelfverloochening, etc., Ze gaan hand in hand en worden door de schrijfster in de diverse personages herkenbaar uitgedragen. Het zit er allemaal in De lettersoort, tenslotte en de druk van het boek zijn plezierig. Handzaam formaat, dus het leest ook om die reden, plezierig door. Ik kan dit boek aanbevelen, zeker voor de a.s. feestdagen!
.