Het gevaar van Hasselt - het vliegend gevaar van de middeleeuwen

Emma Dobbelaere

Category: Fantasy

€ 19,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De steden Hasselt en Filot worden geteisterd door een gevaarlijk vliegend beest. Deze noemt zich de heerser van water en vuur. Ze proberen er alles aan te doen om deze te verslaan, maar het vliegend gevaarlijk beest geeft niet op. Gaat het de twee heersers het lukken om het gevaarlijk beest te verslaan? Gaat het gevaarlijk vliegend beest het lukken om de heerser te worden van de twee steden?

From the book

De bode van koning Pralin en Koningin Pralina deed open en vroeg met een serieus gezicht: ‘Wie is daar? Het is al laat. Het kan niet zijn dat je op dit late uur hier nog komt aankloppen op de poort?’. De mysterieuze man met kap zei daarop met zware stem: ‘Laat me erdoor, ik wil de koning spreken. Ik weet dat het laat is, maar heb net een lange tocht achter de rug. Ik ben moe en ik heb een boodschap voor de king.’.

About the author

Emma Dobbelaere (1999) woont in België, samen met haar ouders en broers. Tijdens haar vakantie en in haar dagelijks leven is ze graag bezig met kinderen. Ze was eens op kamp in Filot en in Hasselt, waar het verhaal zich ook gaat afspelen, en zo kwam ze op het idee om dit verhaal te schrijven.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het gevaar van Hasselt - het vliegend gevaar van de middeleeuwen

Author:

Emma Dobbelaere

Category:

Fantasy

Number of pages:

146

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

05-08-2022

ISBN:

978-94-645-0792-8 / 9789464507928

Price:

€ 19,50

Language

Dutch