Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Het gevaar van Hasselt
het vliegend gevaar van de middeleeuwen

Auteur

Emma Dobbelaere

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De steden Hasselt en Filot worden geteisterd door een gevaarlijk vliegend beest. Deze noemt zich de heerser van water en vuur. Ze proberen er alles aan te doen om deze te verslaan, maar het vliegend gevaarlijk beest geeft niet op. Gaat het de twee heersers het lukken om het gevaarlijk beest te verslaan? Gaat het gevaarlijk vliegend beest het lukken om de heerser te worden van de twee steden?

Over de auteur

Emma Dobbelaere (1999) woont in België, samen met haar ouders en broers. Tijdens haar vakantie en in haar dagelijks leven is ze graag bezig met kinderen. Ze was eens op kamp in Filot en in Hasselt, waar het verhaal zich ook gaat afspelen, en zo kwam ze op het idee om dit verhaal te schrijven.

Productinformatie

ISBN
9789464507928 / 978-94-645-0792-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
05-08-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
146
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

De bode van koning Pralin en Koningin Pralina deed open en vroeg met een serieus gezicht: ‘Wie is daar? Het is al laat. Het kan niet zijn dat je op dit late uur hier nog komt aankloppen op de poort?’. De mysterieuze man met kap zei daarop met zware stem: ‘Laat me erdoor, ik wil de koning spreken. Ik weet dat het laat is, maar heb net een lange tocht achter de rug. Ik ben moe en ik heb een boodschap voor de king.’.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek