Cover voorkant
Laila, prinses van Coronaland - deel 2 : De Kroon
Laila, prinses van Coronaland - deel 2 : De Kroon

Laila, prinses van Coronaland - deel 2 : De Kroon

Martinus Wolf

Category: Youth books

€ 16,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Stefanus heeft gouderts gevonden in een nabijgelegen rivier, de Coronada. De plaatselijke melkboer heeft er lucht van gekregen en loopt met dollartekens in zijn ogen. Vervolgens smeedt hij duistere plannen en gaat hij op den duur door het lint... Stefanus vervaardigt intussen een gouden kroon voor prinses Laila. De kroon bevat bijzondere krachten... Wat zijn de stoute plannen van de melkboer? Waarom wil hij het Geitenbos laten kappen? Zal Renata het bos kunnen redden met behulp van haar vrienden?

From the book

Plots kwam Uil aangevlogen. Hij was de strapatsen van Vandermelken blijven volgen vanuit een hoge tak van Grote Eik, een van zijn favoriete plekjes. “Voorbij de geitenstal is het water wit en het stinkt er! De melkbaas giet zure melk in de rivier!”, riep hij boos.

About the author

Martinus Wolf (°1964) volgde eind jaren tachtig een opleiding aan de Studio Herman Teirlinck in Antwerpen. Daarna vond hij zijn weg naar de theaterwereld om er zijn rol te vervullen als akteur, pianist en componist. Hij werkte nauw samen met talrijke artiesten om CD-opnames mee te verwezenlijken en om tournees mee te helpen ondersteunen in binnen- en buitenland: o.a. Warre Borgmans, Tine Embrechts, Chantal Câlin, Guido Belcanto, Stef Bos... In 2017 verscheen zijn eerste roman ‘Mijn pianomarathon’ waarin hij op onderhoudende wijze een inkijk geeft in het leven van een reizende straatmuzikant. Twee jaar later maakte hij de verre overtocht naar Gran Canaria, waar hij ging overwinteren met vrachtwagen en piano. Tijdens de coronacrisis was hij op zoek naar nieuwe uitdagingen: sprookjes!

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Laila, prinses van Coronaland - deel 2 : De Kroon

Author:

Martinus Wolf

Category:

Youth books

Number of pages:

52

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

04-03-2022

ISBN:

978-94-645-0362-3 / 9789464503623

Price:

€ 16,50

Language

Dutch