Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Laila, prinses van Coronaland
deel 2 : De Kroon

Auteur

Martinus Wolf

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Stefanus heeft gouderts gevonden in een nabijgelegen rivier, de Coronada. De plaatselijke melkboer heeft er lucht van gekregen en loopt met dollartekens in zijn ogen. Vervolgens smeedt hij duistere plannen en gaat hij op den duur door het lint... Stefanus vervaardigt intussen een gouden kroon voor prinses Laila. De kroon bevat bijzondere krachten… Wat zijn de stoute plannen van de melkboer? Waarom wil hij het Geitenbos laten kappen? Zal Renata het bos kunnen redden met behulp van haar vrienden?

Over de auteur

Martinus Wolf (°1964) volgde eind jaren tachtig een opleiding aan de Studio Herman Teirlinck in Antwerpen. Daarna vond hij zijn weg naar de theaterwereld om er zijn rol te vervullen als akteur, pianist en componist. Hij werkte nauw samen met talrijke artiesten om CD-opnames mee te verwezenlijken en om tournees mee te helpen ondersteunen in binnen- en buitenland: o.a. Warre Borgmans, Tine Embrechts, Chantal Câlin, Guido Belcanto, Stef Bos… In 2017 verscheen zijn eerste roman ‘Mijn pianomarathon’ waarin hij op onderhoudende wijze een inkijk geeft in het leven van een reizende straatmuzikant. Twee jaar later maakte hij de verre overtocht naar Gran Canaria, waar hij ging overwinteren met vrachtwagen en piano. Tijdens de coronacrisis was hij op zoek naar nieuwe uitdagingen: sprookjes!

Productinformatie

ISBN
9789464503623 / 978-94-645-0362-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
04-03-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
52
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Plots kwam Uil aangevlogen. Hij was de strapatsen van Vandermelken blijven volgen vanuit een hoge tak van Grote Eik, een van zijn favoriete plekjes. “Voorbij de geitenstal is het water wit en het stinkt er! De melkbaas giet zure melk in de rivier!”, riep hij boos.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek