Cover voorkant
Het leven van Yeshua
Het leven van Yeshua

Het leven van Yeshua

Mariska Adrichem

Category: Religion
  • (2)

€ 23,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dit boek is tot stand gekomen uit vele visioenen die Mariska Adrichem gedurende haar leven heeft ontvangen. Visioenen waarin zij Jezus zelf, levend en ook wel tastbaar, heeft mogen zien en ervaren en waarin Hij zich kenbaar maakte onder Zijn Aramese naam ‘Yeshua’. In de visioenen zijn unieke beelden getoond die een verrassend nieuw licht werpen op met name de menselijke kant van de persoon van de Godmens.
De beelden werden van 1994 tot 2020, in willekeurige volgorde, aan Mariska getoond, op allerlei tijdstippen van de dag en nacht.
Dit boek neemt u, als u het met een ‘open geest’ leest, op verrassende wijze mee in de wereld en het leven van Jezus en zal uw leven op positieve wijze in een ander perspectief plaatsen.

From the book

Yeshua is een jaar of drie als Hij met Zijn moeder in het huis is van een nichtje van Maria. Het 6 maanden oude zoontje van de vrouw is net overleden en Maria is zo snel mogelijk naar haar toe gegaan. Alleen de moeder van het nichtje en Maria zijn aanwezig. Het nichtje heeft ook een dochtertje van ongeveer twee jaar oud. Yeshua zit op de grond met het meisje te spelen. Ze hebben allebei een eenvoudig popje, gemaakt van doek, gevuld met hooi en babbelen erop los. Het verdriet van de vrouwen ontgaat het meisje, maar Yeshua houdt ze nauwkeurig in de gaten. Als de vrouwen het aangrenzende vertrek verlaten om even naar buiten te gaan loopt Yeshua de kamer binnen. De baby ligt op de grond, gewikkeld in een dekentje. Yeshua gaat naast het kindje zitten, legt Zijn handje op het hoofdje van de baby en zegt dat het kind wakker moet worden. Dan beweegt de baby een handje. Maria komt binnenlopen, ziet Yeshua naast het kindje zitten en zegt Hem dat de baby dood is. Yeshua antwoordt: “Baby slaapt, mamma.”
De baby opent zijn ogen en begint te huilen.

About the author

Mariska Adrichem (1965) zet zich, als vrijwilligster, op meerdere terreinen al jaren actief in voor de Kerk. Zolang ze zich kan herinneren verschijnt Jezus, die ze met Zijn Aramese naam, Yeshua, aanspreekt, aan haar. In 2018 heeft Yeshua haar een opdracht gegeven waarvan twee boeken één van de pijlers vormen.
Zoals de situatie nu is hebben deze private openbaringen geen officiële erkenning binnen de Kerk. Dat zou vele jaren van onderzoek vragen. Wel wordt Mariska al jaren begeleid door een priester, Nars Beemster. Zijn waardering voor deze private openbaringen heeft hij uiteengezet in het ‘voorwoord/leeswijzer van dit boek. Behalve dit boek, Het leven van Yeshua, is ook het tweede boek, Mijn naam is Yeshua, reeds geschreven. Dit boek, wat later zal verschijnen, gaat over haar persoonlijk leven met sturing van Yeshua en verklaart meer over de hemelse beweegredenen aangaande deze openbaringen. Het boek, Mijn Naam is Yeshua, is een sterke onderbouwing van de waarachtigheid van de visioenen in dit boek beschreven.

Reviews

2022-08-04 12:50:44 | By: AP Schilder | Rating:
Over de tweede persoon van de Heilige Drie eenheid en Zijn lessen, opoffering voor ons, Zijn oneindige liefde, vergevingsgezindheid en wijsheid, staat al veel in de Bijbel. In het boek Yeshua welke Hij zelf gedicteerd heeft beleef je het vanuit een andere invalshoek. Zeer lezenswaardig, ontroerend, grappig. Ook voor de lezers met een sterke devotie jegens Sint Jozef…wiens persoon in de Bijbel wat op de achtergrond bleef, komt in het boek veel meer tot zijn recht. Een absolute aanrader dus.

2022-07-29 15:10:51 | By: Marieke Pepping | Rating:
Het leven van Yeshua is in vele opzichten een uniek boek. Niet alleen hoe het tot stand is gekomen. Ook uniek door de nieuwe informatie die duidelijk maakt hoe Yeshua als Godmens opgroeide zoals ieder kind. Tegelijk was Hij heel bijzonder, deed wonderlijke dingen zonder dat daarop nadruk werd gelegd. Niks geen trotse ouders die het van de daken schreeuwden hoe bijzonder hun kind wel was… Maar die liefde voor elkaar is zo veelzeggend. Yeshua was niet alleen mens tussen de mensen, Hij was één met de mensen. Voor mij was het dan óók uniek dat die verbondenheid voelbaar was en dat raakte mij diep, tot op zielsniveau.

Niet eerder werd ik als lezer met zoveel verschillende emoties, zó meegenomen in de verhalen. Verhalen die een blijvende positieve impact zullen hebben, omdat ze tijdens het lezen iets in mij raakten en aanvulden.
Zo kreeg het begrip onvoorwaardelijke liefde voor mij nog meer inhoud. Onvoorstelbaar wat Yeshua overhad voor zijn medemensen. Steeds de pijn, verdriet, zorg en genezing ziende die er nodig was op dat moment. En zelfs daar voorbij, tot in eeuwigheid toe.

Ontroerd was ik bijvoorbeeld door het verhaal van Yeshua en het meisje met de vijg. Je hoeft geen beelddenker te zijn om dit verhaal voor je eigen geestesoog te zien gebeuren. De liefde is voelbaar in je eigen hart en raakt het kind in jou. Het doet je beseffen waar het werkelijk om gaat in het leven. Geliefd, erkend, gezien, gehoord en gerespecteerd worden. Ongekend ras, geloof, cultuur, leeftijd of wat dan ook. Je hoort erbij!

De vreugde, inspiratie en inzichten die dit boek ‘Het leven van Yeshua’ mij brachten, wens ik elke lezer en iedereen. Wat Yeshua als Godmens heeft voorgeleefd is namelijk ook nu nog, 2000 jaar later, wenselijk en mogelijk.
Ik blijf geloven in wonderen, want ik weet dat ze nog dagelijks gebeuren.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het leven van Yeshua

Author:

Mariska Adrichem

Category:

Religion

Number of pages:

326

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

22-07-2022

ISBN:

978-94-645-0768-3 / 9789464507683

Price:

€ 23,99

Language

Dutch

Rating:

  • (2)