Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Mijn naam is Yeshua
Hoe een gewone vrouw een bijzondere taak van Jezus krijgt toebedeeld

Auteur

Mariska Adrichem

Uitvoering
Paperback
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Dit boek is tot stand gekomen uit vele visioenen die Mariska Adrichem al sinds haar jeugd heeft ontvangen en uit de gesprekken die zij al haar hele leven voert met Jezus. Visioenen waarin Jezus zich aan haar kenbaar maakte onder Zijn Aramese naam ‘Yeshua’.
De verschijningen en beelden, alsook de gesprekken die Yeshua met haar voerde zijn voor haar gewoon en vertrouwd. Yeshua gaf haar opdracht om de notities te bundelen in een tweetal boeken, als onderdeel van een van Zijn plannen. Een plan met een zeer eenvoudige doelstelling die in dit boek wordt uiteengezet. Ook is het boek een sterke onderbouwing van de waarachtigheid van de visioenen die in het eerste boek, ‘Het leven van Yeshua’, staan beschreven.

Over de auteur

Mariska Adrichem (1965) zet zich als vrijwilligster, op meerdere terreinen, al jaren actief in voor de Kerk. Sinds haar kindertijd verschijnt Jezus, die ze met Zijn Aramese naam Yeshua aanspreekt, aan haar. Yeshua gaf haar een opdracht waarvan twee boeken een van de pijlers vormen.
Op dit moment hebben deze private openbaringen geen officiële erkenning binnen de Kerk. Dat zou vele jaren van onderzoek vragen. Wel wordt Mariska al jaren begeleid door priester Nars Beemster.
Ook het boek, ‘Het leven van Yeshua’, is reeds verschenen. Het is tot stand gekomen uit vele visioenen die Mariska gedurende haar leven heeft ontvangen en waarin unieke beelden zijn getoond die een verrassend nieuw licht werpen op, met name de menselijke kant van, de persoon van de Godmens.

Productinformatie

ISBN
9789464687293 / 978-94-646-8729-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
25-05-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
220
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek