Cover voorkant
Keihard opstaan - Van PTSS en moral injury naar posttraumatische  groei
Keihard opstaan - Van PTSS en moral injury naar posttraumatische  groei

Keihard opstaan - Van PTSS en moral injury naar posttraumatische groei

Erik Krikke

Category: Health

€ 25,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In 2016 debuteerde Erik Krikke met zijn boek ‘Operatie Geslaagd’ – een rauw en indringend relaas over de vernietigende impact van posttraumatische stressstoornis (PTSS) en morele verwondingen. Erik heeft met dat boek een grote positieve bijdrage geleverd aan het doorbreken van de stilte en het taboe dat nog altijd ligt op mentale problematiek.


In Keihard Opstaan vertelt Erik onomwonden hoe zijn leven is veranderd. Hij lijkt weer middenin het leven te staan, maar wat als niets is wat het lijkt? Zijn afgebrokkelde zelfvertrouwen en negatieve zelfbeeld blijven continu rondspoken in zijn hoofd en spoken uit het verleden blijven aan hem trekken. Er is maar één keuze, terugvallen of sterker terugkomen. Erik kiest. Zijn leven ging door en zijn verhaal ging verder. Veel verder. Met vele hoogtepunten, maar ook met diepe dalen, want zijn worsteling houdt nooit op.


Keihard Opstaan is voor iedereen, want iedereen kent wel iemand die door een moeilijke periode is gegaan en hiermee moet leven. Een boodschap over hoop en verbinding, hoe donker de periode ook mag zijn. Zelfbeeld, zelfvertrouwen, veerkracht en persoonlijke groei zijn thema’s die in het boek aan bod komen. Erik schuwt geen moeilijke of pijnlijke onderwerpen, maar hij schrijft tegelijkertijd met een gezonde dosis humor en zelfspot, want ondanks alles valt er nog genoeg te lachen.

From the book

About the author

ERIK KRIKKE (1976, Steenwijk) is vader, veteraan en verhalenverteller. Zijn debuut Operatie Geslaagd en de daaropvolgende muzikale theatervoorstelling die hij maakte met zijn band 7even Bridges oogstte veel lof en bereikte een enorm publiek. Nu is er het vervolg. In een tijd waarin veel mensen te maken hebben met mentale problemen, wil Erik met zijn boek opnieuw in de bres springen voor psychische problematiek en zo meer mensen helpen op hun weg naar Keihard
Opstaan.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Keihard opstaan - Van PTSS en moral injury naar posttraumatische groei

Author:

Erik Krikke

Category:

Health

Number of pages:

214

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

20-06-2022

ISBN:

978-94-930-9107-8 / 9789493091078

Price:

€ 25,50

Language

Dutch