Cover voorkant
Het zwaard van Michaelius - De gouden adelaar: Deel 2
Het zwaard van Michaelius - De gouden adelaar: Deel 2

Het zwaard van Michaelius - De gouden adelaar: Deel 2

Miléon

Category: Fantasy
  • (3)

€ 23,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het verhaal gaat verder na de gebeurtenissen in deel 1. Gaius geniet van het prestige die zijn recente overwinning hem opgeleverd heeft, maar zijn werk zit er nog niet op. Claudius' vele zorgen nemen voor even de achtergrond in nadat rust terugkeert naar het rijk. Eirene haar zwangerschap komt bruusk ten einde en Zoë krijgt onfortuinlijk nieuws te verwerken. Servius heeft zijn leven opnieuw in handen genomen en geniet van zijn nieuwe liefde, ver weg van de politieke spelletjes die in de hoofdstad gespeeld worden, of dat denkt hij toch. Dit alles terwijl de nevenwereld zich stilaan roert.

From the book

Het is al laat, maar Claudius kan de slaap onmogelijk vatten. Hij staat op het balkon van zijn vertrekken te kijken naar de halfvolle maan die stilaan achter een dik wolkenpak verdwijnt. Hij heeft Ariadne weggestuurd met het excuus dat hij zich niet goed voelde en haar en hun baby niet wilde aansteken. Ze stelde zijn bezorgdheid enorm op prijs en heeft voor deze avond intrek genomen in de oude vertrekken van Eirene. Ook de wachters heeft Claudius weggezonden, want hij verwacht elk moment bezoek. Artemios zal ongetwijfeld de ravage in zijn vertrekken gevonden hebben en zal zich elk moment buiten zijn zinnen voor Claudius presenteren. Deze weet nog niet hoe hij zijn oude mentor zal aanpakken en voelt zich nerveus. Zijn hart bonst bijna uit zijn borst en zijn handen voelen klam. Toch is het iets dat moet gebeuren. Claudius steunt met beide handen op de marmeren balkonleuning en is duidelijk nog steeds aangeslagen van wat hij eerder deze dag gelezen heeft. Er wordt hard op de deur gebonsd en hij beseft dat de tijd gekomen is. Hij kijkt vanop zijn balkon naar de gesloten deur en gaat terug naar binnen.

About the author

Miléon schrijft graag verhalen in zijn weinige vrije tijd en dit verhaal speelt al lang in zijn achterhoofd. Jarenlang is hij reeds bezig om alles uit te werken en zo entertainend mogelijk te maken. Het kost zweet en tranen, maar het belangrijkste voor hem, is dat jullie enig genot kunnen halen uit het lezen van dit boek. Hij hoopt ten zeerste dat jullie interesse opgewekt is en dat jullie klaar zijn voor wat nog volgt.

Reviews

2022-10-27 08:29:21 | By: Cédric | Rating:
Vijf sterren meer dan waard. Ik heb ervan genoten.

2022-10-25 20:17:53 | By: Marjolein de graeve | Rating:
Het tweede deel is een verbetering op het eerste. Wat knap is, is dat de kleine, schijnbaar onbenullige verwijzingen en details van deel 1 hier een echte onthulling krijgen. Ik ging deel 1 eerst 3,5 sterren geven (dat ging echter niet), maar nu is de 4 sterren zeker op zijn plaats. Voor dit deel zijn 5 sterren zeker correct. Echt een aanrader. Als je het leest, lees deel 1 en 2 back to back, je zal het je niet beklagen!

2022-09-30 12:29:39 | By: nielsstrychi | Rating:
Veel lees plezier aan het eerste deel gehad, vol spanning kan ik nu verder in deel twee!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het zwaard van Michaelius - De gouden adelaar: Deel 2

Author:

Miléon

Category:

Fantasy

Number of pages:

282

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

30-09-2022

ISBN:

978-94-646-8112-3 / 9789464681123

Price:

€ 23,50

Language

Dutch

Rating:

  • (3)