Cover voorkant
De maan en ik - Een jaar vol innerlijke opkuis, tekens en inzichten
De maan en ik - Een jaar vol innerlijke opkuis, tekens en inzichten

De maan en ik - Een jaar vol innerlijke opkuis, tekens en inzichten

Nele De Smet

Category: Spirituality

€ 18,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Begin 2021 was mijn intentie bij nieuwe maan terug volledig contact te maken met mijn goddelijk zelf, de liefde die ik ben. En het is gebeurd. Nu, een jaar later weet ik, voel ik dat het zo is. Het besef van verbondenheid met de oer-eenheid, met de natuur, de hele kosmos op basis van gelijkwaardigheid, dat heilige besef is terug in mijn leven. Ik voel mij verbonden met mijn intuïtie en geloof in haar. Ik schreef in eerste plaats voor mezelf, om mijn helingsprocessen te ondersteunen. Nu deel ik deze schrijfsels graag om ook andere mensen een steuntje in de rug te geven. Alles voor de liefde.

From the book

In de vrouwencirkel op 27 maart zijn er veel emoties rond schaamte. Ik zelf kreeg regelmatig te horen dat ik me moest schamen. Dat zinnetje gebruikte de directrice in de lagere school altijd tegen mij. Waarom? Omdat ik een speelvogel was en rechtuit? Ik was doodsbang van die vrouw. Ze maakte mij zo kwaad. En die kwaadheid werd natuurlijk ingehouden, dat hoorde niet. Ik was al stout genoeg. Iedereen in de groep vertelt openhartig eigen ervaringen. Af en toe wordt er een traan weggepinkt. De pijn rond de vastgeroeste schaamte wordt gezien en gedragen. Ik ben fier op ons, vrouwen die het heft in eigen handen nemen om wonden te erkennen en te helen. Wij doen dit niet alleen voor onszelf maar ook voor het collectief. Zo dragen wij ons steentje bij aan een liefdevolle wereld. In de namiddag ga ik in verbinding met mijn partner. Ik voel een bol energie los door mijn lichaam lopen. En dan voel ik dat ik me bevrijd uit een oud vel, ik kruip eruit. Ik schreeuw me eruit. Ik word herboren in kracht, voorbij de schaamte. Wat ben ik blij met een partner die dit allemaal kan plaatsen, die mij zonder oordeel draagt in deze transformatieprocessen.

About the author

Nele De Smet is mama van vijf prachtige kinderen waarvan eentje al is overgegaan. Ze is reeds dertig jaar in een liefdevolle relatie met haar partner. Na haar dood ervaring zeven jaar geleden was er maar één weg meer in dit leven, de weg naar onvoorwaardelijke (zelf)liefde. Schrijven en creatief bezig zijn helpt haar hierbij. Zo leert ze zichzelf beter kennen. Opkuisen binnenin helpt haar een mooiere, liefdevolle wereld te creëren. Zo binnen, zo buiten. Nele durft zich kwetsbaar op te stellen en vertelt heel oprecht. Ze hoopt zo anderen te inspireren.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De maan en ik - Een jaar vol innerlijke opkuis, tekens en inzichten

Author:

Nele De Smet

Category:

Spirituality

Number of pages:

98

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

07-10-2022

ISBN:

978-94-646-8139-0 / 9789464681390

Price:

€ 18,50

Language

Dutch