Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De maan en ik
Een jaar vol innerlijke opkuis, tekens en inzichten

Auteur

Nele De Smet

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Begin 2021 was mijn intentie bij nieuwe maan terug volledig contact te maken met mijn goddelijk zelf, de liefde die ik ben. En het is gebeurd. Nu, een jaar later weet ik, voel ik dat het zo is. Het besef van verbondenheid met de oer-eenheid, met de natuur, de hele kosmos op basis van gelijkwaardigheid, dat heilige besef is terug in mijn leven. Ik voel mij verbonden met mijn intuïtie en geloof in haar. Ik schreef in eerste plaats voor mezelf, om mijn helingsprocessen te ondersteunen. Nu deel ik deze schrijfsels graag om ook andere mensen een steuntje in de rug te geven. Alles voor de liefde.
Genrewinnaar
boek●goud 2022

Over de auteur

Nele De Smet is mama van vijf prachtige kinderen waarvan eentje al is overgegaan. Ze is reeds dertig jaar in een liefdevolle relatie met haar partner. Na haar dood ervaring zeven jaar geleden was er maar één weg meer in dit leven, de weg naar onvoorwaardelijke (zelf)liefde. Schrijven en creatief bezig zijn helpt haar hierbij. Zo leert ze zichzelf beter kennen. Opkuisen binnenin helpt haar een mooiere, liefdevolle wereld te creëren. Zo binnen, zo buiten. Nele durft zich kwetsbaar op te stellen en vertelt heel oprecht. Ze hoopt zo anderen te inspireren.

Productinformatie

ISBN
9789464681390 / 978-94-646-8139-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
07-10-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
98
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

In de vrouwencirkel op 27 maart zijn er veel emoties rond schaamte. Ik zelf kreeg regelmatig te horen dat ik me moest schamen. Dat zinnetje gebruikte de directrice in de lagere school altijd tegen mij. Waarom? Omdat ik een speelvogel was en rechtuit? Ik was doodsbang van die vrouw. Ze maakte mij zo kwaad. En die kwaadheid werd natuurlijk ingehouden, dat hoorde niet. Ik was al stout genoeg. Iedereen in de groep vertelt openhartig eigen ervaringen. Af en toe wordt er een traan weggepinkt. De pijn rond de vastgeroeste schaamte wordt gezien en gedragen. Ik ben fier op ons, vrouwen die het heft in eigen handen nemen om wonden te erkennen en te helen. Wij doen dit niet alleen voor onszelf maar ook voor het collectief. Zo dragen wij ons steentje bij aan een liefdevolle wereld. In de namiddag ga ik in verbinding met mijn partner. Ik voel een bol energie los door mijn lichaam lopen. En dan voel ik dat ik me bevrijd uit een oud vel, ik kruip eruit. Ik schreeuw me eruit. Ik word herboren in kracht, voorbij de schaamte. Wat ben ik blij met een partner die dit allemaal kan plaatsen, die mij zonder oordeel draagt in deze transformatieprocessen.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek