Cover voorkant
Blik de Robot - Kletterende avonturen voor kinderen en volwassenen met een jong hart
Blik de Robot - Kletterende avonturen voor kinderen en volwassenen met een jong hart

Blik de Robot - Kletterende avonturen voor kinderen en volwassenen met een jong hart

Loes de Visser

Category: Fantasy

€ 17,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De klasgenootjes van Sam geloven hem eerst niet, als hij vertelt dat er een robot in zijn boek zit. Maar als later het boek tot leven komt, valt de hele klas om van verbazing. Sommige leerlingen lezen niet graag, maar nu vechten ze erom. De meester weet waarom dit boek zo bijzonder is, want dit boek is door iemand geschreven die hij heel goed kent. Hij deelt zijn geheim met de leerlingen van deze klas. Voortaan is het muisstil in de klas als er gelezen wordt.

From the book

Toen Harrie vier jaar werd kreeg hij zijn eerste skelter; wat was hij daar blij mee. Al vlug werd deze te klein, en voor zijn zesde verjaardag mocht hij al een kleine kart. Hij ging wekelijks karten op de kartbaan van het dorp. Inmiddels was hij die kleine kart ontgroeit. Hij was op zijn elfde toe aan iets groters, of wat zijn vader zonet zei: een kleine racewagen! Dàt zou wel tof zijn; hij zag zichzelf hier al trots in rondrijden. Dan zou hij ook naar de stad verderop moeten, want met een raceauto mag je weer niet op een kartbaan. Vader vond dit allemaal geen probleem, zolang zijn zoon maar fanatiek bleef trainen. Vader was vroeger een bekend auto-coureur. Dat was voor Harrie geen moeite; hij vond racen het mooiste wat er was! De komende week brachten vader en zoon bezoekjes aan diverse adresjes die tweedehands racewagens te koop hadden. De eerste twee waren net niet wat ze zochten, maar bij het derde adres hadden ze een match. “Wauw, pap! Moet je die spoiler eens zien, en dan die uitlaat!” “Ik vind de conditie van de wagen belangrijker. Kom, je mag hem eens uitproberen. Het is wel even wennen hoor, het zijn snelle jongens!” “Maar pap! Dat vind ik toch nog wat eng; ik ben een kart gewend!” “Je hebt eigenlijk wel gelijk, jongen. Weet je wat? Er staat hier ook een simulator; daar kun je eerst eens in oefenen.” Na een uur in de simulator kwam Harrie opgetogen naar buiten. “Wat geeft dat een kick gevoel, pap! Ik denk dat ik nu wel een klein rondje in het echt durf!” Helemaal uitgedost in race-pak en helm, klom Harrie achter het stuur van de racewagen.

About the author

Auteur Loes de Visser-Raaijmakers (1956), is woonachtig in Zeeland. Na een jaar schrijfcursus aan het NHA, is zij besmet geraakt met het schrijfvirus en vooral fantasie heeft haar voorkeur. Niks liever wil zij dan kinderen stimuleren door ze spannende verhalen te laten lezen, zoals ook dit boek. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Ook volwassenen kunnen ervan mee genieten.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Blik de Robot - Kletterende avonturen voor kinderen en volwassenen met een jong hart

Author:

Loes de Visser

Category:

Fantasy

Number of pages:

58

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5 liggend

Release date:

07-10-2022

ISBN:

978-94-646-8138-3 / 9789464681383

Price:

€ 17,50

Language

Dutch