Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Blik de Robot
Kletterende avonturen voor kinderen en volwassenen met een jong hart

Auteur

Loes de Visser

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De klasgenootjes van Sam geloven hem eerst niet, als hij vertelt dat er een robot in zijn boek zit. Maar als later het boek tot leven komt, valt de hele klas om van verbazing. Sommige leerlingen lezen niet graag, maar nu vechten ze erom. De meester weet waarom dit boek zo bijzonder is, want dit boek is door iemand geschreven die hij heel goed kent. Hij deelt zijn geheim met de leerlingen van deze klas. Voortaan is het muisstil in de klas als er gelezen wordt.

Over de auteur

Auteur Loes de Visser-Raaijmakers (1956), is woonachtig in Zeeland. Na een jaar schrijfcursus aan het NHA, is zij besmet geraakt met het schrijfvirus en vooral fantasie heeft haar voorkeur. Niks liever wil zij dan kinderen stimuleren door ze spannende verhalen te laten lezen, zoals ook dit boek. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Ook volwassenen kunnen ervan mee genieten.

Productinformatie

ISBN
9789464681383 / 978-94-646-8138-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
07-10-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
58
Formaat
A5 liggend
Illustraties
Nee

Inkijk

Toen Harrie vier jaar werd kreeg hij zijn eerste skelter; wat was hij daar blij mee. Al vlug werd deze te klein, en voor zijn zesde verjaardag mocht hij al een kleine kart. Hij ging wekelijks karten op de kartbaan van het dorp. Inmiddels was hij die kleine kart ontgroeit. Hij was op zijn elfde toe aan iets groters, of wat zijn vader zonet zei: een kleine racewagen! Dàt zou wel tof zijn; hij zag zichzelf hier al trots in rondrijden. Dan zou hij ook naar de stad verderop moeten, want met een raceauto mag je weer niet op een kartbaan. Vader vond dit allemaal geen probleem, zolang zijn zoon maar fanatiek bleef trainen. Vader was vroeger een bekend auto-coureur. Dat was voor Harrie geen moeite; hij vond racen het mooiste wat er was! De komende week brachten vader en zoon bezoekjes aan diverse adresjes die tweedehands racewagens te koop hadden. De eerste twee waren net niet wat ze zochten, maar bij het derde adres hadden ze een match. “Wauw, pap! Moet je die spoiler eens zien, en dan die uitlaat!” “Ik vind de conditie van de wagen belangrijker. Kom, je mag hem eens uitproberen. Het is wel even wennen hoor, het zijn snelle jongens!” “Maar pap! Dat vind ik toch nog wat eng; ik ben een kart gewend!” “Je hebt eigenlijk wel gelijk, jongen. Weet je wat? Er staat hier ook een simulator; daar kun je eerst eens in oefenen.” Na een uur in de simulator kwam Harrie opgetogen naar buiten. “Wat geeft dat een kick gevoel, pap! Ik denk dat ik nu wel een klein rondje in het echt durf!” Helemaal uitgedost in race-pak en helm, klom Harrie achter het stuur van de racewagen.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek