Cover voorkant
Liefde op de manege
Liefde op de manege

Liefde op de manege

Jessica van der Helm

Category: Young Adult

€ 18,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dit romantische verhaal gaat over een een meisje genaamd Jasmine die tijdens haar jongere jaren eerst stage gaat lopen voor school op de manege Prinsenpaardenranch en daar later ook mag werken. In die tijd maakt ze van alles mee, ze wordt verliefd op een knappe jongeman genaamd Michael, ze krijgen uiteindelijk een relatie, ze raakt zwanger, de relatie gaat weer uit. Dit zijn een paar gebeurtenissen die voorkomen in dit boek. Je snapt natuurlijk dat ik als schrijfster niet alle gebeurtenissen ga verklappen. Ben je nu toch benieuwd en nieuwsgierig geworden? Lees dan maar maar gauw dit mooie boek.

From the book

Er was een meisje. Haar naam was Jasmine van der Meern. Jasmine had na een paar jaar studeren haar diploma niveau 3 Paardenverzorging gehaald. In die tijd had ze ook een stage nodig en ze heeft toen stage mogen lopen bij manege Prinsenpaardenranch. Na haar schooltijd mocht ze daar blijven. Toen ze daar stage liep, was ze al verliefd geworden op een erg leuke jongen genaamd Michael Stranger. Maar zo verlegen als ze was, vertelde ze het niet op de manege. Op de manege mocht ze ook een leuk zwart paard verzorgen. De naam van het paard was Olympia. Dat paard was haar lievelingspaard geworden. Na haar schooltijd kwam ze terug op de manege om daar te werken. De dag begon vrij rustig: Even drie stallen uitmesten en dan mocht ze een paard verzorgen. Ze had gekozen om Olympia te verzorgen. Ze was lekker aan het poetsen, toen ze opeens enorm veel last kreeg van haar buik. Ze kreeg last van buikkrampen, zo veel krampen dat ze haar bewustzijn verloor. Ze viel bewusteloos neer in de stal. Olympia merkte dat en ging er ook bij liggen.

About the author

Mijn naam is Jessica van der Helm geboren in Utrecht, getrouwd in Stolwijk en inmiddels alweer zes jaar wonend in Gouda. In mijn schooljaren werd ik vroeger veel gepest en vond ik mijn troost in het schrijven van verhalen, soms korte maar ook vaak erg lange verhalen. Omdat ik vier jaar geleden moeder ben geworden en niet wil dat zij straks hetzelfde meemaakt als ik, wil ik dat de mensen begrijpen dat pesten niet leuk is en als je dan een droom hebt je de kans met beiden handen moet aanpakken en niet loslaten.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Liefde op de manege

Author:

Jessica van der Helm

Category:

Young Adult

Number of pages:

104

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

07-10-2022

ISBN:

978-94-646-8130-7 / 9789464681307

Price:

€ 18,99

Language

Dutch