Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Liefde op de manege

Auteur

Jessica van der Helm

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Dit romantische verhaal gaat over een een meisje genaamd Jasmine die tijdens haar jongere jaren eerst stage gaat lopen voor school op de manege Prinsenpaardenranch en daar later ook mag werken. In die tijd maakt ze van alles mee, ze wordt verliefd op een knappe jongeman genaamd Michael, ze krijgen uiteindelijk een relatie, ze raakt zwanger, de relatie gaat weer uit. Dit zijn een paar gebeurtenissen die voorkomen in dit boek. Je snapt natuurlijk dat ik als schrijfster niet alle gebeurtenissen ga verklappen. Ben je nu toch benieuwd en nieuwsgierig geworden? Lees dan maar maar gauw dit mooie boek.

Over de auteur

Mijn naam is Jessica van der Helm geboren in Utrecht, getrouwd in Stolwijk en inmiddels alweer zes jaar wonend in Gouda. In mijn schooljaren werd ik vroeger veel gepest en vond ik mijn troost in het schrijven van verhalen, soms korte maar ook vaak erg lange verhalen. Omdat ik vier jaar geleden moeder ben geworden en niet wil dat zij straks hetzelfde meemaakt als ik, wil ik dat de mensen begrijpen dat pesten niet leuk is en als je dan een droom hebt je de kans met beiden handen moet aanpakken en niet loslaten.

Productinformatie

ISBN
9789464681307 / 978-94-646-8130-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
07-10-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
104
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Er was een meisje. Haar naam was Jasmine van der Meern. Jasmine had na een paar jaar studeren haar diploma niveau 3 Paardenverzorging gehaald. In die tijd had ze ook een stage nodig en ze heeft toen stage mogen lopen bij manege Prinsenpaardenranch. Na haar schooltijd mocht ze daar blijven. Toen ze daar stage liep, was ze al verliefd geworden op een erg leuke jongen genaamd Michael Stranger. Maar zo verlegen als ze was, vertelde ze het niet op de manege. Op de manege mocht ze ook een leuk zwart paard verzorgen. De naam van het paard was Olympia. Dat paard was haar lievelingspaard geworden. Na haar schooltijd kwam ze terug op de manege om daar te werken. De dag begon vrij rustig: Even drie stallen uitmesten en dan mocht ze een paard verzorgen. Ze had gekozen om Olympia te verzorgen. Ze was lekker aan het poetsen, toen ze opeens enorm veel last kreeg van haar buik. Ze kreeg last van buikkrampen, zo veel krampen dat ze haar bewustzijn verloor. Ze viel bewusteloos neer in de stal. Olympia merkte dat en ging er ook bij liggen.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek