Cover voorkant
Tio - Een prehistorisch avontuur
Tio - Een prehistorisch avontuur

Tio - Een prehistorisch avontuur

Renske Verweij

Category: Youth books
  • (1)

€ 20,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Tio is blij als hij na zijn tiende verjaardag eindelijk mee op jacht mag. Hij heeft er zin in, maar vindt het stiekem ook best spannend. Gelukkig gaat vader ook mee. Maar dan komt hij in aanraking met Gros, één van de mannen van zijn dorp. Gros zit hem constant in de weg. Dan ziet Gros een mammoet en schiet hem dood. De mannen beginnen te feesten en alle eer gaat naar Gros. Tio is daar boos over; hij had dat beest ook best dood kunnen schieten! Dan ziet hij, niet ver bij de mammoet vandaan, een hert... Dat is zijn kans om zich toch nog te kunnen bewijzen! Maar het loopt anders dan gedacht...

From the book

Ja, raak! Een gevoel van opluchting gaat door hem heen. Het hert zakt door zijn poten en valt op de grond. Zo, nu zal hij de mannen roepen en laten zien wat hij geschoten heeft. Nu is hij een man! Nog niet officieel natuurlijk, maar hij zal zeker de mannentattoo krijgen. ‘Kom eens kijken!’ roept hij. Tot zijn verbazing krijgt hij geen antwoord. Nog een keer roept hij, maar ook deze keer geen antwoord... Zou hij verdwaald zijn? Nee, dat kan toch niet? De mannen zullen hem uitlachen. Nee, dat mag niet gebeuren. Ineens snapt hij alles. Hij is zo ver van de mannen weggerend dat hij nu de weg niet meer weet. Zal hij nu ooit nog zijn hut vinden?

About the author

Renske Verweij (2010) schreef dit verhaal op twaalfjarige leeftijd. Toen ze in groep acht meedeed aan een verhalenwedstrijd, won ze de eerste prijs. Sindsdien heeft ze de smaak te pakken en ging nog meer verhalen schrijven. Omdat ze heel graag schrijfster wil worden, begon ze aan het boek dat je nu in handen hebt. En... de volgende verhalen zitten al in haar hoofd!

Reviews

2023-01-19 21:30:08 | By: E.v.D | Rating:
Op je 12e een boek schrijven, knap gedaan.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Tio - Een prehistorisch avontuur

Author:

Renske Verweij

Category:

Youth books

Number of pages:

158

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

06-01-2023

ISBN:

978-94-646-8378-3 / 9789464683783

Price:

€ 20,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)