Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Tio
Een prehistorisch avontuur

Auteur

Renske Verweij

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
20 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Tio is blij als hij na zijn tiende verjaardag eindelijk mee op jacht mag. Hij heeft er zin in, maar vindt het stiekem ook best spannend. Gelukkig gaat vader ook mee. Maar dan komt hij in aanraking met Gros, één van de mannen van zijn dorp. Gros zit hem constant in de weg. Dan ziet Gros een mammoet en schiet hem dood. De mannen beginnen te feesten en alle eer gaat naar Gros. Tio is daar boos over; hij had dat beest ook best dood kunnen schieten! Dan ziet hij, niet ver bij de mammoet vandaan, een hert... Dat is zijn kans om zich toch nog te kunnen bewijzen! Maar het loopt anders dan gedacht...

Over de auteur

Renske Verweij (2010) schreef dit verhaal op twaalfjarige leeftijd. Toen ze in groep acht meedeed aan een verhalenwedstrijd, won ze de eerste prijs. Sindsdien heeft ze de smaak te pakken en ging nog meer verhalen schrijven. Omdat ze heel graag schrijfster wil worden, begon ze aan het boek dat je nu in handen hebt. En… de volgende verhalen zitten al in haar hoofd!

Productinformatie

ISBN
9789464683783 / 978-94-646-8378-3
Uitgeverij
Boekscout YO!
Verschijning
06-01-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
158
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Ja, raak! Een gevoel van opluchting gaat door hem heen. Het hert zakt door zijn poten en valt op de grond. Zo, nu zal hij de mannen roepen en laten zien wat hij geschoten heeft. Nu is hij een man! Nog niet officieel natuurlijk, maar hij zal zeker de mannentattoo krijgen. ‘Kom eens kijken!’ roept hij. Tot zijn verbazing krijgt hij geen antwoord. Nog een keer roept hij, maar ook deze keer geen antwoord… Zou hij verdwaald zijn? Nee, dat kan toch niet? De mannen zullen hem uitlachen. Nee, dat mag niet gebeuren. Ineens snapt hij alles. Hij is zo ver van de mannen weggerend dat hij nu de weg niet meer weet. Zal hij nu ooit nog zijn hut vinden?

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Simon op 29-08-2023
Goed verhaal!
door E.v.D op 19-01-2023
Op je 12e een boek schrijven, knap gedaan.