Zwerftochten door Laos

Joop Niemeijer

Category: Travel

€ 16,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Ontdek de verschillende bergstammen met hun bijzondere cultuur; de vele kleurrijke markten; de talrijke watervallen in dichte oerwouden, op het koele Buloven plateau en in de delta van de Mekong. Bezoek de boeddhistische tempels in Luang Prabang, de duizend jaar oude Wat Phu in Champasak in het zuiden en de geheimzinnige vlakte der kruiken in het noorden van het land. Beleef het in dit bijzondere reisverhaal!

From the book

De achterkant van het busje is voorzien van een enorme bagagedrager, een plaats voor zware bagage en tevens staanplaats voor passagiers die het met de veiligheid minder nauw nemen. De extra voorziening wordt bij ons voertuig ingenomen door grote plastic bakken, dusdanig volgepakt met levende vissen, dat de beesten wanhopig proberen om wat extra zuurstof te happen. Naast ons zit een dame gekleed in klederdracht van een ons onbekende bergstam, op haar schoot heeft ze een plastic zakje met bewegende koopwaar die ze wanhopig in bedwang tracht te houden. Als we een kilometer of wat op weg zijn weet een deel van de levende have te ontsnappen, en met grote sprongen de auto te verlaten. Met luid geschreeuw wordt de chauffeur tot stoppen gemaand. Het vrouwtje krijgt zo de gelegenheid om de kostelijke eetwaren voor een groot deel weer te verzamelen, vanavond staan er dus toch nog kikkers op het menu.

About the author

Joop Niemeijer maakt reizen naar bijzondere bestemmingen, waar de toestroom van toeristen nog beperkt is. In dit reisverhaal neemt hij u mee naar het nog weinig bekende en nauwelijks door toeristen ontdekte Laos, het boeiende buurland van Thailand en Viêt Nam, door de New York Times uitgeroepen tot reisbestemming nummer 1 voor het jaar 2008.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Zwerftochten door Laos

Author:

Joop Niemeijer

Category:

Travel

Number of pages:

108

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

27-06-2008

ISBN:

978-90-883-4429-9 / 9789088344299

Price:

€ 16,45

Language

Dutch