Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Zwerftochten door Laos

Auteur

Joop Niemeijer

Uitvoering
Paperback
Genre
Reizen
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Ontdek de verschillende bergstammen met hun bijzondere cultuur; de vele kleurrijke markten; de talrijke watervallen in dichte oerwouden, op het koele Buloven plateau en in de delta van de Mekong. Bezoek de boeddhistische tempels in Luang Prabang, de duizend jaar oude Wat Phu in Champasak in het zuiden en de geheimzinnige vlakte der kruiken in het noorden van het land. Beleef het in dit bijzondere reisverhaal!

Over de auteur

Joop Niemeijer maakt reizen naar bijzondere bestemmingen, waar de toestroom van toeristen nog beperkt is. In dit reisverhaal neemt hij u mee naar het nog weinig bekende en nauwelijks door toeristen ontdekte Laos, het boeiende buurland van Thailand en Viêt Nam, door de New York Times uitgeroepen tot reisbestemming nummer 1 voor het jaar 2008.

Productinformatie

ISBN
9789088344299 / 978-90-883-4429-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
27-06-2008
Taal
Nederlands

Genre
Reizen

Uitvoering
Paperback
Pagina's
92
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

De achterkant van het busje is voorzien van een enorme bagagedrager, een plaats voor zware bagage en tevens staanplaats voor passagiers die het met de veiligheid minder nauw nemen. De extra voorziening wordt bij ons voertuig ingenomen door grote plastic bakken, dusdanig volgepakt met levende vissen, dat de beesten wanhopig proberen om wat extra zuurstof te happen. Naast ons zit een dame gekleed in klederdracht van een ons onbekende bergstam, op haar schoot heeft ze een plastic zakje met bewegende koopwaar die ze wanhopig in bedwang tracht te houden. Als we een kilometer of wat op weg zijn weet een deel van de levende have te ontsnappen, en met grote sprongen de auto te verlaten. Met luid geschreeuw wordt de chauffeur tot stoppen gemaand. Het vrouwtje krijgt zo de gelegenheid om de kostelijke eetwaren voor een groot deel weer te verzamelen, vanavond staan er dus toch nog kikkers op het menu.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek