Cover voorkant
De Beestenbende
De Beestenbende

De Beestenbende

Miriam Hulsbergen

Category: Comic books

€ 15,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wat betekent het eigenlijk als je je kop in het zand steekt of de kat uit de boom kijkt? De dieren in dit boek leggen je de betekenis van veelvoorkomende spreekwoorden en gezegden uit aan de hand van komische strips. Dat is nog eens leuk leren. Je zult de betekenis niet snel vergeten!

De Beestenbende verenigt een hele hoop leuke dingen: dieren, stripverhalen en spreekwoorden. De Beestenbende is bedoeld om spreekwoorden en gezegden wat meer tot de verbeelding te laten spreken, dit op een grappige manier. Zo kunnen kinderen leren wat de betekenis is, zonder dat zij droge definities uit hun hoofd hoeven te leren. Ook voor volwassenen is het stripboek erg vermakelijk.

From the book

About the author

"Ik ben op in 1983 geboren in Breda. Schilderen en tekenen is altijd een grote hobby van mij geweest. Een paar jaar geleden hoorde ik iemand zeggen; “het is maar net hoe een koe een haas vangt”. En toen dacht ik: “ja, hoe zou dat dan gaan?”. Daaruit is het idee voor mijn stripboek voortgekomen. Aanvankelijk verdween mijn aandacht voor het boek naar de achtergrond, maar door de jaren heen werd ik steeds enthousiaster en begon het boek meer vorm te krijgen. En nu is het dan zover, mijn stripboek is uitgegeven door Boekscout!"

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De Beestenbende

Author:

Miriam Hulsbergen

Category:

Comic books

Number of pages:

30

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A4

Release date:

21-03-2014

ISBN:

978-94-022-0657-9 / 9789402206579

Price:

€ 15,45

Language

Dutch