Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De Beestenbende

Auteur

Miriam Hulsbergen

Uitvoering
Paperback
Genre
Strips
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Wat betekent het eigenlijk als je je kop in het zand steekt of de kat uit de boom kijkt? De dieren in dit boek leggen je de betekenis van veelvoorkomende spreekwoorden en gezegden uit aan de hand van komische strips. Dat is nog eens leuk leren. Je zult de betekenis niet snel vergeten!

De Beestenbende verenigt een hele hoop leuke dingen: dieren, stripverhalen en spreekwoorden. De Beestenbende is bedoeld om spreekwoorden en gezegden wat meer tot de verbeelding te laten spreken, dit op een grappige manier. Zo kunnen kinderen leren wat de betekenis is, zonder dat zij droge definities uit hun hoofd hoeven te leren. Ook voor volwassenen is het stripboek erg vermakelijk.

Over de auteur

"Ik ben op in 1983 geboren in Breda. Schilderen en tekenen is altijd een grote hobby van mij geweest. Een paar jaar geleden hoorde ik iemand zeggen; “het is maar net hoe een koe een haas vangt”. En toen dacht ik: “ja, hoe zou dat dan gaan?”. Daaruit is het idee voor mijn stripboek voortgekomen. Aanvankelijk verdween mijn aandacht voor het boek naar de achtergrond, maar door de jaren heen werd ik steeds enthousiaster en begon het boek meer vorm te krijgen. En nu is het dan zover, mijn stripboek is uitgegeven door Boekscout!"

Productinformatie

ISBN
9789402206579 / 978-94-022-0657-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
21-03-2014
Taal
Nederlands

Genre
Strips

Uitvoering
Paperback
Pagina's
30
Formaat
A4
Illustraties
Ja

Inkijk

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek