Assetmanagement in 80 vragen

Gabby van Meer

Category: Management
  • (1)

€ 16,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Er komt een toenemend aantal beheervraagstukken op ons af op het gebied van installaties, infra en vastgoed. Tegelijkertijd daalt het aantal technische opgeleide mensen op de arbeidsmarkt sterk de komende jaren. Dat dwingt ons om niet alleen naar andere technische oplossingen te zoeken, het dwingt ons ook om op een andere manier naar beheer en onderhoud te kijken en andere vormen van samenwerking te vinden.

From the book

De meeste ontwerpers werden opgeleid om iets te bedenken wat functioneert. Wij niet. Wij werden opgeleid om iets te maken wat kapot ging. Alleen moesten we het moment dat het kapot ging net zolang uitstellen dat het ding lang genoeg functioneerde tegen zo laag mogelijke kosten over de hele levensduur gerekend tot en met de sloop en de recycling.
Als assetmanager helpt het je enorm om niet zo zeer na te denken hoe iets functioneert, maar over hoe het kapot zal gaan. Die manier van denken krijgen alle jongetjes vanaf hun geboorte mee merkte ik toen mijn drie zonen opgroeiden, maar als ouders krijg je veel incentives om deze manier van denken bij je kinderen zoveel mogelijk te ontmoedigen.
Jammer eigenlijk hoe we de ontwikkeling van deze talenten van onze hoogbegaafde assetmanagers in de dop zo vroeg in hun carrière al afremmen.

About the author

"Inmiddels heb ik ruim 20 jaar werkervaring in zowel de private als de publieke sector bij organisaties als Alcoa, Hunter Douglas en ProRail. Ik ken de vragen waar een organisatie het antwoord op moet vinden om verantwoorde en bewuste keuzes te kunnen maken over de assets die ze beheren of exploiteren. Naast de theorie en de ervaring beheers ik ook de kunst om mensen, organisaties en de inhoud met elkaar te verbinden om samen hun doelstellingen te bereiken."

Reviews

2015-11-25 11:14:33 | By: Coen Raaphorst | Rating:
Prima boekje: herkenbaar en leest makkelijk weg!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Assetmanagement in 80 vragen

Author:

Gabby van Meer

Category:

Management

Number of pages:

58

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

01-05-2015

ISBN:

978-94-022-1646-2 / 9789402216462

Price:

€ 16,49

Language

Dutch

Rating:

  • (1)