Een onaangename verrassing

Steffie Vandierendonck

Categorie: Jeugdboeken
  • (1)

€ 17,45
Levertijd twee tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Tara krijgt een onaangename verrassing wanneer haar ouders willen verhuizen. Ze denkt dat het om een midlifecrisis gaat, maar al snel blijkt er meer aan de hand te zijn. De intriges stapelen zich op en haar vaders verleden haalt hen in. Tara probeert haar verwarrende gevoelens en heimwee een plaats te geven en het mysterie te ontrafelen. Wat ze ontdekt had echter beter verborgen kunnen blijven.

Uit het boek

Volgens Mirte duurde het drie maanden voor de notaris de definitieve papieren van hun huis rond had. Bij ons was de klus in een week geklaard. Toen ik mam erover aansprak, reageerde ze ontwijkend: ‘De notaris is een vriend van je vader. Hij wist dat we snel wilden verhuizen. De dame die ons huis kocht hoefde geen lening aan te gaan. Ze kon meteen een cheque overhandigen voor het volledige bedrag. Wij moesten een klein beetje bijleggen voor onze nieuwe woning en de zaak was geregeld.’
Haar antwoord klonk ingestudeerd en nogal onwaarschijnlijk. Ze zei dat de notaris een oude vriend was, maar hij kwam nooit bij ons over de vloer. Ze hadden geluk dat de dame genoeg geld kon vrijmaken op zo’n korte tijd. Het huis dat we kochten stond ook nog eens leeg. Ik ging bijna geloven dat er opzet in het spel was. Maar dat kon natuurlijk niet. Mijn ouders hadden gewoon geluk en ik zag spoken. Of niet?

Over de auteur

"De schrijfmicrobe zit me in het bloed. Van jongs af aan zat ik met mijn neus in de boeken. Ik verzon zelf verhalen en weefde realiteit en fictie door elkaar. Mijn eerste boek, Lupus - een jaar zonder einde?, was nooit bedoeld om te schrijven. Dit dagboek kreeg echter wel veel bijval van familie en lotgenoten. Nu, zeven jaar later, heb ik mijn manuscripten afgestoft en besloten dat het tijd werd voor een nieuw avontuur."

Reviews

2015-09-04 20:56:05 | Door: Knockaert sven | Waardering:
Een heel goed boekje!Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Een onaangename verrassing

Auteur:

Steffie Vandierendonck

Categorie:

Jeugdboeken

Aantal pagina's:

150

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

04-09-2015

ISBN:

978-94-0221-965-4 / 9789402219654

Vaste prijs:

€ 17,45

Waardering:

  • (1)