Cover voorkant
Creatief tekenen met groenten en fruitsoorten
Creatief tekenen met groenten en fruitsoorten

Creatief tekenen met groenten en fruitsoorten

Ilya van Doren

  • (1)

€ 15,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Heb je er al eens aan gedacht om groenten en fruit te tekenen? Je hebt ze in veel soorten, maten en kleuren en je kunt er je eigen creatie van maken. Laat je fantasie op hol slaan met dit superleuke tekenboek, waarin je fruit en groenten tot leven wekt. Ilya van Doren legt stap voor stap uit hoe je de meest fantastische gevoelens en karaktertrekken kunt overbrengen op het eten uit de natuur. Met behulp van dit boekje leer je op een gemakkelijke manier dansende citroenen, moederlijke wortels en verbaasde kersen te tekenen zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien. Ben jij er klaar voor?

From the book

About the author

"Ik ben geboren op 5 januari 2001 in Lommel. Ik hou erg van lezen, tekenen, muziek, films en volleybal. Ik heb altijd getekend. Vaak alleen, en soms met mijn zus. Ik teken graag vanuit mijn fantasie, maar ik vind het ook heel leuk tekeningen uit andere tekenboeken na te tekenen. Mijn inspiratie komt vaak uit boeken en soms films. Ik heb me verdiept in manga. Nu trekken vooral draken en andere mythische wezens mijn aandacht."

Reviews

2021-03-03 17:17:54 | By: Arshenio | Rating:
Het is echt een leuk boek waar hard aan gewerkt is, met de creatiefste en origineelste ideeën die ik ooit heb gezien! Echt een aanrader!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Creatief tekenen met groenten en fruitsoorten

Author:

Ilya van Doren

Category:

Coloring books

Number of pages:

50

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A4

Release date:

18-09-2015

ISBN:

978-94-022-2010-0 / 9789402220100

Price:

€ 15,45

Language

Dutch

Rating:

  • (1)