Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Creatief tekenen met groenten en fruitsoorten

Auteur

Ilya van Doren

Uitvoering
Paperback
Genre
Hobby
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Heb je er al eens aan gedacht om groenten en fruit te tekenen? Je hebt ze in veel soorten, maten en kleuren en je kunt er je eigen creatie van maken. Laat je fantasie op hol slaan met dit superleuke tekenboek, waarin je fruit en groenten tot leven wekt. Ilya van Doren legt stap voor stap uit hoe je de meest fantastische gevoelens en karaktertrekken kunt overbrengen op het eten uit de natuur. Met behulp van dit boekje leer je op een gemakkelijke manier dansende citroenen, moederlijke wortels en verbaasde kersen te tekenen zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien. Ben jij er klaar voor?

Over de auteur

"Ik ben geboren op 5 januari 2001 in Lommel. Ik hou erg van lezen, tekenen, muziek, films en volleybal. Ik heb altijd getekend. Vaak alleen, en soms met mijn zus. Ik teken graag vanuit mijn fantasie, maar ik vind het ook heel leuk tekeningen uit andere tekenboeken na te tekenen. Mijn inspiratie komt vaak uit boeken en soms films. Ik heb me verdiept in manga. Nu trekken vooral draken en andere mythische wezens mijn aandacht."

Productinformatie

ISBN
9789402220100 / 978-94-022-2010-0
Uitgeverij
Boekscout YO!
Verschijning
18-09-2015
Taal
Nederlands

Genre
Hobby

Uitvoering
Paperback
Pagina's
50
Formaat
A4
Illustraties
Ja

Inkijk

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Arshenio op 03-03-2021
Het is echt een leuk boek waar hard aan gewerkt is, met de creatiefste en origineelste ideeën die ik ooit heb gezien! Echt een aanrader!