324

Fenneke Zwaaneveld

Category: Thrillers
  • (1)

€ 18,55
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Lotte ziet dingen. Ze droomt. En na een game-over in een horrorgame wordt ze zelf ontvoerd door de schim, op precies dezelfde manier als de jongen in het spel. Ze komt bij in een verlaten villa. Maar hoe kan dit? Is dit echt? Haar beste vriendin Amy komt haar redden, maar ontsnappen is niet zo simpel. Er heerst een vloek en een demon. De geesten hebben hun hulp nodig, maar dit gaat op onverwachte wijzen.

From the book

De man liep langzaam het pad op. Het leek een oprit te zijn naar een huis, maar hij had werkelijk nooit geweten dat daar iemand woonde.
Hij kreeg een verontrust gevoel. Hij wist niet waarom, maar hij had het gevoel alsof hij bekeken werd, alsof iemand hem in de gaten hield.
Toch liep hij door. Bessie was deze kant op gegaan. Hij moest haar vinden. Zijn vrouw en kleinkinderen zouden het hem nooit vergeven als hij haar kwijt zou raken. Iedereen was zo dol op haar.
Nog voordat de man bij het einde van het pad was gekomen hoorde hij een luid gekrijs en kwam Bessie er weer aangerend. Ze had iets in haar mond. Ze kwam dichterbij en sprong enthousiast tegen de man op, die als verstijfd stilstond. Hij zag wat ze in haar mond had en was verbijsterd een bot te zien. Het was groot. Misschien was het wel zo groot dat het van een mens had kunnen zijn.
"Laat vallen", beviel hij haar. "Nu, laat vallen."
Als een brave hond deed ze wat haar gevraagd werd. De man pakte de riem en klikte haar halsband weer vast. Zo snel als hij kon liep hij een eind terug het bos in. Hij bond de riem om een boom, zodat ze niet weg kon lopen of in gevaar kon raken, en vertelde haar dat hij zo terug zou zijn. Hij had geschreeuw gehoord. Er was iemand in nood.
Vol moed en met kracht liep hij terug naar het huis. Hij was ouder aan het worden en zijn gewrichten begonnen te kraken, maar hij wilde weten of hij iets kon betekenen. Zijn mobiel had hij bij zich. Als er echt iets was, kon hij zo de politie bellen.
Maar voor het huis werd hij opgewacht.

About the author

"Ik ben begonnen met schrijven toen ik nog maar elf jaar oud was. We hadden een project op school, waarbij iedereen apart zijn of haar eigen boek schreef, en ik had nog nooit eerder zoveel plezier gehad in iets. Het is mijn passie. Ik schrijf met zoveel plezier, dat ik hoop dat ik dit de rest van mijn leven zal kunnen blijven doen."

Reviews

2016-01-30 12:14:07 | By: Frederik | Rating:
Al lezende raak je steeds meer in het verhaal. Wanneer komt er een vervolg?Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

324

Author:

Fenneke Zwaaneveld

Category:

Thrillers

Number of pages:

154

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

29-01-2016

ISBN:

978-94-022-2374-3 / 9789402223743

Price:

€ 18,55

Language

Dutch

Rating:

  • (1)