Big en Biggetje - Het zandkasteel

Lisanne Wittenberg

Category: Picture books

€ 13,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Op een mooie dag speelden de broers Big en Biggetje in de zandbak. Samen bouwen ze een mooi zandkasteel. Trots laten ze het aan mama zien. Tot Bigs verbazing vertelt Biggetje dat híj het zandkasteel alleen heeft gebouwd. Big vindt dit niet leuk. Na een ander spelletje te hebben bedacht gaat het mis. Het zandkasteel valt om en Big wordt beschuldigd. Is dit het einde van de leuke middag?

From the book

Op een mooie dag waren Big en Biggetje buiten aan het spelen. Samen zaten ze in de zandbak en bouwden een mooi zandkasteel. Het werd zó groot dat hij boven Big uitstak. ‘Groot!’, riep Biggetje.
‘Ja,’ zei Big, ‘het is zo groot dat jij er niet meer bij kan.’
Behulpzaam als hij was, hielp Big zijn broertje het laatste stuk van de toren erop te zetten. Op zijn tenen kon Big er maar nét bij. De toren wiebelde een beetje, maar gelukkig bleef hij staan…

About the author

"Van kinds af aan was ik al veel bezig met schrijven. Aan fantasie geen gebrek. Ik kan mezelf goed voorstellen in welke situatie ik zou zitten. In dit geval kruip ik in de huid van een kind. Ik leef me in wat er speelt bij kinderen. Wat ik belangrijk vind is dat de boodschap uit het verhaal wat ik schrijf positief overkomt. Ik hoop met mijn verhaal een positieve, leerzame ontwikkeling aan kinderen te geven."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Big en Biggetje - Het zandkasteel

Author:

Lisanne Wittenberg

Category:

Picture books

Number of pages:

30

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

04-03-2016

ISBN:

978-94-022-2447-4 / 9789402224474

Price:

€ 13,95

Language

Dutch