Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Big en Biggetje
Het zandkasteel

Auteur

Lisanne Wittenberg

Uitvoering
Paperback
Prijs
14 ,45
Verzending
Exclusief verzendkosten
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Op een mooie dag speelden de broers Big en Biggetje in de zandbak. Samen bouwen ze een mooi zandkasteel. Trots laten ze het aan mama zien. Tot Bigs verbazing vertelt Biggetje dat híj het zandkasteel alleen heeft gebouwd. Big vindt dit niet leuk. Na een ander spelletje te hebben bedacht gaat het mis. Het zandkasteel valt om en Big wordt beschuldigd. Is dit het einde van de leuke middag?

Over de auteur

"Van kinds af aan was ik al veel bezig met schrijven. Aan fantasie geen gebrek. Ik kan mezelf goed voorstellen in welke situatie ik zou zitten. In dit geval kruip ik in de huid van een kind. Ik leef me in wat er speelt bij kinderen. Wat ik belangrijk vind is dat de boodschap uit het verhaal wat ik schrijf positief overkomt. Ik hoop met mijn verhaal een positieve, leerzame ontwikkeling aan kinderen te geven."

Productinformatie

ISBN
9789402224474 / 978-94-022-2447-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
04-03-2016
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
30
Formaat
20 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Op een mooie dag waren Big en Biggetje buiten aan het spelen. Samen zaten ze in de zandbak en bouwden een mooi zandkasteel. Het werd zó groot dat hij boven Big uitstak. ‘Groot!’, riep Biggetje.
‘Ja,’ zei Big, ‘het is zo groot dat jij er niet meer bij kan.’
Behulpzaam als hij was, hielp Big zijn broertje het laatste stuk van de toren erop te zetten. Op zijn tenen kon Big er maar nét bij. De toren wiebelde een beetje, maar gelukkig bleef hij staan…

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek