Het Bolle Beertje op avontuur

Sandra Erina

Category: Children books

€ 13,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wanneer het beertje Brammetje op een mooie zomerdag een bloempje plukt voor zijn moeder, gebeurt er iets vreselijks. Hij zet de tijd stil! Samen met zijn vriendje Bartje gaat hij op zoek naar een tovenaar die de vloek kan verbreken. Hij maakt onderweg veel vrienden en ze beleven samen veel avonturen. Gaat het ze lukken? Lees dit allemaal in Het Bolle Beertje op avontuur!

From the book

"Kijk, Brammetje! We zijn vlakbij!" riep Bartje en hij sprintte in de richting van de bergen. Brammetje holde er snel achteraan. "Wat zijn ze hoog", zei Bartje toen Brammetje weer naast hem stond. Hij keek met open mond naar de bergen. "Dat zijn ze .. Bartje? Waar ga je heen?" Bartje wenkte zijn vriend om zijn kant op te komen. "Ik denk dat ik een pad heb gevonden!" riep hij. Brammetje liep er gauw naartoe en keek omhoog om te zien waar het pad zou uitkomen. "Weet je zeker dat dit pad ons naar de tovenaar leidt?" vroeg Brammetje. Hij vertrouwde het niet helemaal. "Nee, maar we kunnen het altijd proberen", antwoordde Bartje dapper. "Zullen we maar gaan dan?"

Het pad was zo lang! De twee beren klommen kreunend en steunend de berg op. Pluk had er geen last van, die zat lekker op Brammetjes schouder. Bartje ging op de grond zitten en leunde tegen de rotsen aan. "Kom Bartje", zei Brammetje, "daar is een splitsing!" Bartje kwam zuchtend weer overeind en volgde Brammetje naar wat leek het einde van het pad. Recht voor hen waren hoge rotsen, maar het pad ging links en rechts verder. "Welke kant zullen we op gaan?" vroeg Brammetje zijn twee vrienden. Pluk keek naar links en Bartje keek naar rechts. "Ze zouden allebei bij de tovenaar kunnen uitkomen", zei Pluk. "Dat wordt gokken!"

About the author

"Lezen vond ik altijd al heel leuk, vooral boeken over magie en dingen die in het echte leven niet voorkomen. Op de basisschool schreven we ook veel in ons verhalenschrift, wat ik erg leuk vond. Na een soort grapje van twee vriendinnen ben ik pas echt gaan schrijven. En dat heeft uiteindelijk tot dit boek geleid. Als het aan mij ligt, is dit niet het laatste wat jullie van me horen."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het Bolle Beertje op avontuur

Author:

Sandra Erina

Category:

Children books

Number of pages:

32

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

08-04-2016

ISBN:

978-94-022-2560-0 / 9789402225600

Price:

€ 13,45

Language

Dutch