Kan ik het helpen dat jij ziek bent?

Isolde Yperlinck

Categorie: Psychologie & persoonlijke ontwikkeling

€ 20,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

In haar zoektocht naar de liefde ontmoet ze per toeval de charmante, innemende man Georges. Hij zou de vader worden van haar kind. Het wordt een vernietigende relatie, waarin de primaire elementen ontbraken. Hij was een gevoelloos wezen met een manipulatief karakter dat haar zelfbeeld kraakte. Zijn narcistische persoonlijkheid verpletterde het geluk van het jonge gezinnetje. Door de liefde van haar zoon vond ze de kracht om na de breuk het echte geluk na te streven.

Uit het boek

In 2011 werd ik levensbedreigend ziek door een hartkwaal en onderging twee (succesvolle) hartoperaties. Die bepaalde dag verkeerde ik in ademnood en moest dringend naar de spoedafdeling gebracht worden voor een hartchoque.
Mijn partner hielp me niet. Ik brak mentaal compleet. Hoe kon iemand zo ijskoud zijn? Hij vond niet dat hij zijn tijd moest besteden aan mij, want hij kon het toch niet helpen dat ik ziek was?

Over de auteur

Isolde Yperlinck is afkomstig uit West-Vlaanderen, België. Toen ze na haar relatiebreuk het echte geluk des levens ontdekte, besefte ze hoe lang ze gevangen gezeten had onder de macht van haar narcistische partner. Deze emotionele verwerking vroeg tijd. De woede die ze voelde omdat ze de manipulatie en indoctrinatie toegelaten had, moest ze ventileren. Ze schreef deze semi-autobiografische roman als therapeutisch middel om haar gebroken zelfbeeld op te krikken en ook om lotgenoten een hart onder de riem te steken.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Kan ik het helpen dat jij ziek bent?

Auteur:

Isolde Yperlinck

Categorie:

Psychologie & persoonlijke ontwikkeling

Aantal pagina's:

186

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

28-10-2016

ISBN:

978-94-0223-055-0 / 9789402230550

Vaste prijs:

€ 20,49