Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Kan ik het helpen dat jij ziek bent?

Auteur

Isolde Yperlinck

Uitvoering
Paperback
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In haar zoektocht naar de liefde ontmoet ze per toeval de charmante, innemende man Georges. Hij zou de vader worden van haar kind. Het wordt een vernietigende relatie, waarin de primaire elementen ontbraken. Hij was een gevoelloos wezen met een manipulatief karakter dat haar zelfbeeld kraakte. Zijn narcistische persoonlijkheid verpletterde het geluk van het jonge gezinnetje. Door de liefde van haar zoon vond ze de kracht om na de breuk het echte geluk na te streven.

Over de auteur

Isolde Yperlinck is afkomstig uit West-Vlaanderen, België. Toen ze na haar relatiebreuk het echte geluk des levens ontdekte, besefte ze hoe lang ze gevangen gezeten had onder de macht van haar narcistische partner. Deze emotionele verwerking vroeg tijd. De woede die ze voelde omdat ze de manipulatie en indoctrinatie toegelaten had, moest ze ventileren. Ze schreef deze semi-autobiografische roman als therapeutisch middel om haar gebroken zelfbeeld op te krikken en ook om lotgenoten een hart onder de riem te steken.

Productinformatie

ISBN
9789402230550 / 978-94-022-3055-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
28-10-2016
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
186
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

In 2011 werd ik levensbedreigend ziek door een hartkwaal en onderging twee (succesvolle) hartoperaties. Die bepaalde dag verkeerde ik in ademnood en moest dringend naar de spoedafdeling gebracht worden voor een hartchoque.
Mijn partner hielp me niet. Ik brak mentaal compleet. Hoe kon iemand zo ijskoud zijn? Hij vond niet dat hij zijn tijd moest besteden aan mij, want hij kon het toch niet helpen dat ik ziek was?

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek