Cover voorkant
Het zwarte schaap dat werd witgewassen
Het zwarte schaap dat werd witgewassen

Het zwarte schaap dat werd witgewassen

Caroliene Issa

Category: Young Adult

€ 20,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Samsarah groeit op in onmogelijke en soms ook onhoudbare situaties. Ze heeft een schizofrene vader, wordt mishandeld en haar moeder krijgt kanker. Op jonge leeftijd zorgt ze al voor haar broertjes en zusjes. Tijd om na te denken over wat haar overkomt, heeft ze niet. Ze moet zien te overleven. Zou haar geloof in God haar kunnen helpen om alle moeilijkheden die ze moet doorstaan te boven te komen?

From the book

In ieder geval ging de bal op een dag aan het rollen op school. Ik kreeg ruzie met mijn beste vriendin – ik weet zelfs niet meer waar het over ging – en we zeiden niets tegen elkaar. Toen voelde ik mij heel slecht, zodat ik besloot haar een briefje schrijven. Ik heb dat dan ook gedaan en had er een paar vieze zinnen erin gezet zoals: ‘Sorry dat ik laatst zo stom deed, maar het komt doordat mijn vader weer eens langs mijn kamer was geweest…’

About the author

Caroliene Issa is geboren in Israël en opgegroeid in Europa waar ze haar echtgenoot is tegengekomen in België. Samen hebben ze een zoontje en wonen ze momenteel in Limburg. Caroliene heeft een moeilijke jeugd gehad maar is toch goed terechtgekomen door haar geloof in God. De gebeurtenissen in haar eigen leven hebben haar geïnspireerd tot het schrijven van dit boek.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het zwarte schaap dat werd witgewassen

Author:

Caroliene Issa

Category:

Young Adult

Number of pages:

166

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

17-03-2017

ISBN:

978-94-022-3211-0 / 9789402232110

Price:

€ 20,99

Language

Dutch