Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Het zwarte schaap dat werd witgewassen

Auteur

Caroliene Issa

Uitvoering
Paperback
Prijs
20 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Samsarah groeit op in onmogelijke en soms ook onhoudbare situaties. Ze heeft een schizofrene vader, wordt mishandeld en haar moeder krijgt kanker. Op jonge leeftijd zorgt ze al voor haar broertjes en zusjes. Tijd om na te denken over wat haar overkomt, heeft ze niet. Ze moet zien te overleven. Zou haar geloof in God haar kunnen helpen om alle moeilijkheden die ze moet doorstaan te boven te komen?

Over de auteur

Caroliene Issa is geboren in Israël en opgegroeid in Europa waar ze haar echtgenoot is tegengekomen in België. Samen hebben ze een zoontje en wonen ze momenteel in Limburg. Caroliene heeft een moeilijke jeugd gehad maar is toch goed terechtgekomen door haar geloof in God. De gebeurtenissen in haar eigen leven hebben haar geïnspireerd tot het schrijven van dit boek.

Productinformatie

ISBN
9789402232110 / 978-94-022-3211-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
17-03-2017
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
166
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

In ieder geval ging de bal op een dag aan het rollen op school. Ik kreeg ruzie met mijn beste vriendin – ik weet zelfs niet meer waar het over ging – en we zeiden niets tegen elkaar. Toen voelde ik mij heel slecht, zodat ik besloot haar een briefje schrijven. Ik heb dat dan ook gedaan en had er een paar vieze zinnen erin gezet zoals: ‘Sorry dat ik laatst zo stom deed, maar het komt doordat mijn vader weer eens langs mijn kamer was geweest…’

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek