Gezond eten moet een feestje zijn

De meiden van KLUTS

Category: Cookbooks
  • (2)

€ 24,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wij zijn Judith en Mirelle, twee goede vriendinnen met samen een passie voor gezond eten. Door deze interesse puilden onze boekenkasten met kookboeken uit. De verschillende informatie uit boeken zorgden ervoor dat we “de KLUTS” kwijt raakten. Het idee ontstond om een boek te schrijven met alles wat je moet weten over de basisvoeding vanuit de orthomoleculaire voedingsleer en daarnaast gemakkelijke recepten. Dit niet alleen voor de fit-girls, maar voor iedereen, jong en oud.Met als doel, mensen bewust maken van wat ze hun lichaam te eten moeten geven. Om gezond en energiek door het leven te gaan.

From the book

About the author

Judith van Uden is werkzaam als sportmasseur in haar eigen praktijk. Ze merkte tijdens haar gesprekken met sporters dat er heel veel onduidelijkheid was op het gebied van voeding. Na vele cursussen en opleidingen over de orthomoleculaire voedingsleer ontstond het idee om een duidelijk boek te schrijven. 

Mirelle Praagman was voorheen werkzaam als verpleegkundige in het ziekenhuis. Met deze bagage op zak verdiepte ze zich steeds meer in de relatie tussen voeding en gezondheid. Na de komst van haar kinderen zag ze wat voeding voor effect had op de gezondheid van haar gezin. Ze wil deze kennis graag delen met anderen, zodat mensen energieker en gezonder in het leven kunnen staan.


Reviews

2017-05-17 18:39:26 | By: M. Heiligers | Rating:
Top boek! Mooie, maar ook makkelijke recepten. Weetjes over gezonde voeding, en welke gezonde keuze's je kan maken. Hoe simpel maar toch gezond koken kan zijn.

2017-05-17 21:55:13 | By: Van Vught | Rating:
Eindelijk een leuk en makkelijk kookboek, voor de mindere keukenprinsessen!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Gezond eten moet een feestje zijn

Author:

De meiden van KLUTS

Category:

Cookbooks

Number of pages:

132

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

05-05-2017

ISBN:

978-94-0223-565-4 / 9789402235654

Price:

€ 24,49

Language

Dutch

Rating:

  • (2)