Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Gezond eten moet een feestje zijn

Auteur

De meiden van KLUTS

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
25 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Wij zijn Judith en Mirelle, twee goede vriendinnen met samen een passie voor gezond eten. Door deze interesse puilden onze boekenkasten met kookboeken uit. De verschillende informatie uit boeken zorgden ervoor dat we “de KLUTS” kwijt raakten. Het idee ontstond om een boek te schrijven met alles wat je moet weten over de basisvoeding vanuit de orthomoleculaire voedingsleer en daarnaast gemakkelijke recepten. Dit niet alleen voor de fit-girls, maar voor iedereen, jong en oud.Met als doel, mensen bewust maken van wat ze hun lichaam te eten moeten geven. Om gezond en energiek door het leven te gaan.

Over de auteur

Judith van Uden is werkzaam als sportmasseur in haar eigen praktijk. Ze merkte tijdens haar gesprekken met sporters dat er heel veel onduidelijkheid was op het gebied van voeding. Na vele cursussen en opleidingen over de orthomoleculaire voedingsleer ontstond het idee om een duidelijk boek te schrijven. 

Mirelle Praagman was voorheen werkzaam als verpleegkundige in het ziekenhuis. Met deze bagage op zak verdiepte ze zich steeds meer in de relatie tussen voeding en gezondheid. Na de komst van haar kinderen zag ze wat voeding voor effect had op de gezondheid van haar gezin. Ze wil deze kennis graag delen met anderen, zodat mensen energieker en gezonder in het leven kunnen staan.


Productinformatie

ISBN
9789402235654 / 978-94-022-3565-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
05-05-2017
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
132
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Van Vught op 17-05-2017
Eindelijk een leuk en makkelijk kookboek, voor de mindere keukenprinsessen!
door M. Heiligers op 17-05-2017
Top boek! Mooie, maar ook makkelijke recepten. Weetjes over gezonde voeding, en welke gezonde keuze's je kan maken. Hoe simpel maar toch gezond koken kan zijn.